Датське консульство

Greece-Flag-icon2
ДОКУМЕНТИ ДЛЯ ВІДКРИТТЯ ДАТСЬКОЇ ВІЗИ 
(Датське консульство)
 


НЕОБХІДНИЙ ПАКЕТ ДОКУМЕНТІВ ДЛЯ ПОСОЛЬСТВА ДАНІЇ.

УВАГА! Термін дії таких документів ,як довідка з місця роботи, банку,пенсійного фонду,навчання,податкової  складають 30 днів до дати виїзду!

Загальні документи.

1.АНКЕТА ТУРИСТА 

2.ЗАКОРДОННИЙ ПАСПОРТ

3.АНКЕТА ШЕНГЕН З ПІДПИСОМ ТУРИСТА 

термін дії не менше 3-х місяців з дня закінчення поїздки;

наявність 2-х чистих сторінок;

якщо були попередні поїздки до країн Шенгену, потрібно пред’явити копії сторінок старого паспорта(або оригінал,якщо він зберігся);

2-й діючий паспорт також пред’являється в оригіналі в консульство;

продовжені паспорти посольство не приймає.

3.ВНУТРІШНІЙ ПАСПОРТ- повна копія +оригінал.

У внутрішньому паспорті обов’язково повинні бути штампи про видачу закордонного  паспорта з його номером. Якщо є 2-ва закордонних паспорти,то має бути 2-ва штампи-один про ануляцію старого паспорта , другий про отримання нового - також з відповідним номером. Якщо є два діючих паспорта, то повинні бути два штампи про їх видачу - по одному на кожен з паспортів.

4.КОЛЬОРОВА ФОТОГРАФІЯ ( розміром 3,5х 4,5, свіжа зроблена на протязі 3-х місяців,лице повинно займати 80% ,на світлому фоні. Фото не повинно повторюватись на інших візах).

5.ФІНАНСОВА ГАРАНТІЯ.( з розрахунку 48 євро в день).

довідка з банку про наявність коштів з уточненням  залишку на  рахунку + переклад  на англійську мову;

(Депозитні рахунки не приймаються) Якщо рахунок картковий, то додатково копія карточки з 2-х сторін ;

або  копія банківської карти + чек з банкомата;

або виписка з банку про рух грошових надходжень за останні 3 місяці.

АБО СПОНСОРСТВО  для студентів, школярів, дітей до 18 років, непрацюючих туристів( спонсором може виступати тільки прямий родич);

нотаріально завірена заява про спонсорство + переклад на англійську мову( якщо людина,яка фінансує не їде);

довідка про доходи  спонсора + переклад  англійською;

фінансова гарантія спонсора + переклад  англійською;

копія внутрішнього паспорта ( всіх заповнених ,а також пустих сторінок людини, яка оплачує поїздку);

ксерокопія документів, який підтверджує родинні зв’язки( св- о про народження, розлучення, одруження і т.д)+ переклад на англійську мову.

6.ДОКУМЕНТИ ПРО СІМЕЙНИЙ СТАН( ксерокопія свідоцтва про одруження,розлучення,смерті чоловіка/дружини)+ переклад на англійську мову.

7.КОПІЇ ДОКУМЕНТІВ ПРО ПРАВО ВЛАСНОСТІ на машину або квартиру( якщо не було шенгенських віз) + переклад на англійську мову.

8.Якщо в одного з членів  сім”ї , що проживає в одному номері , є діюча шен ген віза і йому не потрібно відкривати візу,в обов’язковому порядку  необхідно пред’явити копію першої сторінки паспорта та копію діючої візи + сторінки з печатками про в’ їзд та виїзд, про кількість не використаних днів. Бажано пред’явити оригінал паспорта.

9.ТРАНСПОРТНИЙ ЗАСІБ.

Копія  АВІАБІЛЕТА( якщо Ви купили його самостійно)

А також:

(пред ‘явити  обов’язково до основного пакету документів)

10.ДОКУМЕНТИ ДЛЯ  ПРАЦЮЮЧИХ

Довідка з місця роботи + переклад  на англійську мову.

Довідка оформляється на фірмовому бланку( де вказується адрес,контактні телефони ),а також:

посада;

дата прийняття на роботу;

гарантії збереження робочого місця після повернення з поїздки;

вихідні номери  та дата видачі довідки;

розбивка доходів  за останні 6 місяців ( від 3500 грн/місяць);

підпис директора та бухгалтера підприємства, завірена мокрою печаткою.

Якщо посада головного бухгалтера  не передбачена, обов’язково повинна бути фраза «посада головного бухгалтера  не передбачена». Директор підприємства сам на себе не може давати довідку.

При  цьому  обов ‘язково  підпис бухгалтера , або довідка на директора видається за підписами зам.директора і бухгалтера.

11. ДЛЯ ПРИВАТНИХ ПІДПРИЄМЦІВ.

копія свідоцтва про реєстрацію приватного підприємця + переклад  на англійську мову;

довідка про доходи за останній звітний період з податкової інспекції з мокрою печаткою+ переклад  на англійську мову.

12.ДОКУМЕНТИ ДЛЯ ПЕНСІОНЕРІВ.

ксерокопія пенсійного посвідчення + переклад  на англійську мову;

довідка про розмір пенсії с розбивкою за останні 6 місяців+ переклад  на англійську мову.

13.ДОКУМЕНТИ ДЛЯ ДІТЕЙ ДО 18 РОКІВ

Дитячий проїзний документ. Діти можуть бути вписані в паспорт батьків віком до 14 років,фотографія дитини вклеюється в паспорт батьків з 5-ти років.

Довідка з навчання (на фірмовому бланку, адреса, телефон  навчального закладу+ печатка, фраза  про те,що дирекція закладу  не заперечує проти виїзду дитини під час учбового процесу)+ переклад  на англійську мову.

Ксерокопія свідоцтва про народження + оригінал + переклад  на англійську мову.

Оригінал нотаріально завіреного дозволу на виїзд дитини-для дітей,які подорожують без супроводу батьків, або з одним з батьків - нотаріально завірений дозвіл від одного з батьків на поїздку з вказаною супроводжуючою особою( оформляється в державній нотаріальній конторі ).В дорученні фраза «для поїздки до країн Шенгенської  угоди» + переклад  на англійську мову.

Додатково пред’являються копії внутрішніх паспортів батьків.

14.ДОКУМЕНТИ  ДЛЯ СТУДЕНТІВ.

Копія студентського квитка + оригінал + переклад  на англійську мову

Довідка з навчання (на фірмовому бланку, адреса, телефон  навчального закладу+ печатка, фраза  про те,що дирекція закладу  не заперечує проти виїзду студента  під час учбового процесу)+ переклад  на англійську мову.

 
НЕОБХІДНО ЗНАТИ!!!
ПРИ ВІДМОВІ ТУРИСТОВІ У ВИДАЧІ ВІЗИ КОНСУЛЬСЬКИЙ ЗБІР ТА ПОСЛУГИ ВІЗОВОГО ЦЕНТРУ НЕ ПОВЕРТАЮТЬСЯ.
 
 
УСІ КОНСУЛЬТАЦІЇ ПО ДОКУМЕНТАХ - ЗВЕРТАЙТЕСЬ ДО ВІЗОВОГО ВІДДІЛУ
КУРИЛЯК ОКСАНА
okurylyak1962@gmail.com, visa@gal-cruise.com.ua
(032) 225 72 70