Наш офіс розташований в самому центрі старовинного міста Львова, біля міської ратуші, каплиці Боїмів і пам’ятника королю Данилові Галицькому. Від залізничного вокзалу до нас можна доїхати на трамваї № 1, 9 (вихід на Площі Ринок), від автовокзалу – маршрутним таксі № 3А (вихід на Галицькій площі), від аеропорту – маршрутне таксі № 48 (вихід на вул. Князя Романа).

Останні пости

(093) 170-44-99
м. Львів, вул. Братів Рогатинців, 12/10
office@gal-cruise.com.ua
17 років на туристичному ринку України

м. Львів, вул. Братів Рогатинців, 12/10
office@gal-cruise.com.ua

В Санторіні забороняється туристам з надмірною вагою кататися на ослах

Греція заборонила туристам, які страждають ожирінням, кататися на ослах після того, як борці за права тварин заявили, що у тварин були травми хребта і відкриті рани.

Після того, як з’явились знімки на яких зображені ослики, що піднімаються по сходах Санторіні, навантажені важкими туристами, грецькі законодавці пообіцяли допомогти тваринам.

Грецьке міністерство опублікувало новий звід правил, що стосуються здоров’я ослів, після отримання численних скарг та освітлення в ЗМІ проблеми.

У них йдеться про те, що осли, які возять туристів в Санторіні, не повинні перевозити ніяких вантажів вагою понад 100 кг або одну п’яту від їх ваги.

Причиною цього послужили заяви активістів руху тварин на острові Санторіні про погіршення ситуації, ослів змушували нести все більш важкі вантажі протягом тривалого робочого дня, сім днів на тиждень без даху над головою, відпочинку та води, залишаючи їх з травмами хребта і відкритими ранами від погано підігнаного сідла.

Санторіні відомий своєю горбистою місцевістю, і осли використовуються для перевезення людей по східцях, куди не можуть дістатися транспортні засоби, наприклад, до столиці Фіру.

Leave a Reply: