Наш офіс розташований в самому центрі старовинного міста Львова, біля міської ратуші, каплиці Боїмів і пам’ятника королю Данилові Галицькому. Від залізничного вокзалу до нас можна доїхати на трамваї № 1, 9 (вихід на Площі Ринок), від автовокзалу – маршрутним таксі № 3А (вихід на Галицькій площі), від аеропорту – маршрутне таксі № 48 (вихід на вул. Князя Романа).

Останні пости

(097) 977-67-16
м. Львів, вул. Братів Рогатинців, 12/10
office@gal-cruise.com.ua
17 років на туристичному ринку України

м. Львів, вул. Братів Рогатинців, 12/10
office@gal-cruise.com.ua
Image Alt

Тури у Чорногорію

Чорногорія – невелика, але дуже мальовнича країна, розташована у західній частині Балканського півострова (Південний Схід Європи). Це молода держава з багатою історією: хоча незалежність Чорногорія набула лише 2006 року, її згадки можна знайти ще у середньовічних літописах.

У більшості країн світу Чорногорія відома як Монтенегро, хоча місцеве населення називає свою країну “Црна Гора”. Втім, значення цих двох варіантів назв збігається: «чорна гора». Саме так колись назвали Масив Ловчен, що височіє над відомою Бока-Которською затокою. Декілька десятків років тому це місце стало національним парком.

В останні роки Чорногорія стає улюбленим місцем для туристів із багатьох країн. Сюди їдуть за цікавим, різноманітним та насиченим відпочинком на узбережжі Адріатичного моря. Берегова лінія Чорногорії сягає 300 км, значну частину з яких займають прекрасні пляжі розвинутих курортних містечок. Крім того, в державі є чотирнадцять морських островів, на пляжах яких можна купатися.
Але пляжний відпочинок далеко не єдине, чим приваблює Чорногорія. У її містечках – Перасті, Которі, Цетіні та інших – можна побачити перлини стародавньої архітектури. Найбільший курорт Будва порадує любителів барвистого нічного життя, шанувальники природної краси будуть захоплені красою Скадарського озера, величчю каньйону річки Тара та гірськими краєвидами національних парків. На окрему увагу заслуговує чорногорська кухня та гостинність місцевого населення. Безперечно, в Чорногорії кожен зможе отримати незабутні враження.