Наш офіс розташований в самому центрі старовинного міста Львова, біля міської ратуші, каплиці Боїмів і пам’ятника королю Данилові Галицькому. Від залізничного вокзалу до нас можна доїхати на трамваї № 1, 9 (вихід на Площі Ринок), від автовокзалу – маршрутним таксі № 3А (вихід на Галицькій площі), від аеропорту – маршрутне таксі № 48 (вихід на вул. Князя Романа).

Останні пости

(097) 977-67-16
м. Львів, вул. Братів Рогатинців, 12/10
office@gal-cruise.com.ua
17 років на туристичному ринку України

м. Львів, вул. Братів Рогатинців, 12/10
office@gal-cruise.com.ua

Туреччина. Сезону бути!

Наша улюблена Туреччина повертається до нормального життя.

Деякі готелі ,що пройшли сертифікацію уже приймають туристів, а українців чекають з 01.07.2020 р.

Документ щодо сертифікації готелів містить 132 критерії, виконання яких дасть змогу готелям відкритися. У ньому є окремі розділи на кшталт «прибуття гостей у готель», «охорона», «їжа та напої», «фітнес-салони та СПА», «анімаційні салони», «басейни та пляжі», «доставка до готелів», «гострий стан та ізоляція» тощо.

 

Головні нововведення з ціллю безпеки гостей:

 

  • При вході в готель міряється температура, видаються ркавички та маски.
  • Соціальна дистанція 1,5 м.
  • Шведський стіл не відміняється! ( Усі страви розміщуватимуть за склом, а на тарілки їх накладатиме персонал, за вибором гостя)
  • В готелях будуть створені карантинні зони на випадок виникнення надзвичайної ситуації. Якщо в гостя з’явилась температура ,кашель – відпочиваючого буде переміщено в спеціальну карантинну зону.
  • Басейни працюватимуть. Рівень хлору у воді має становити 1-3 проміле у відкритих басейнах і 1-1,5 проміле – у закритих. Ці показники постійно перевірятимуть.
  • СПА-центри, турецькі хамами й фітнес-центри також будуть відкриті та обслуговуватимуть клієнтів. Основна вимога – дистанція та обмеження в часі. Максимальний час роботи – 30 хвилин, далі – прибирання та дезінфекція протягом 15 хв. Окрім того, приміщення має залишатися порожнім протягом 12 годин у неробочий час. Кількість відвідувачів також буде обмежено.
  • При зустрічі туристів в аеропорту забороняється дарувати букети квітів, іграшки, пригощати напоями і т.д.
  • До номерів багаж доставлятимуть самі гості.

 

Leave a Reply: