Наш офіс розташований в самому центрі старовинного міста Львова, біля міської ратуші, каплиці Боїмів і пам’ятника королю Данилові Галицькому. Від залізничного вокзалу до нас можна доїхати на трамваї № 1, 9 (вихід на Площі Ринок), від автовокзалу – маршрутним таксі № 3А (вихід на Галицькій площі), від аеропорту – маршрутне таксі № 48 (вихід на вул. Князя Романа).

Останні пости

(097) 977-67-16
м. Львів, вул. Братів Рогатинців, 12/10
office@gal-cruise.com.ua
17 років на туристичному ринку України

м. Львів, вул. Братів Рогатинців, 12/10
office@gal-cruise.com.ua
3
4+ Років



Маршрут туру: Львів – “Кришталева печера” – Кам’янець-Подільський – Бакота (огляд скельного монастиря) – Хотин (огляд фортеці) – Чернівці – Львів 

Вартість туру :

Проживання в хостелі (3-5 місне розміщення)Проживання в готелі (2-3місне рзміщення) 
40+1500 грн40+21955 грн
30+1730 грн30+22115 грн
20+1945 грн20+12350грн

 

  • Напрямок

  • Відправлення

    Львів
  • Час відправлення

    08:00
  • У вартості

    проїзд комфортабельним автобусом
    супровід гіда-екскурсовода
    екскурсійне обслуговування в музеях та національних парках
    проживання
    2 сніданки
  • Не включено у вартість

    вхідні квитки
    обіди та вечері

Цікавить цей тур? Залиште запит



1

День 1

Виїзд зі Львова.

“Кришталева печера” (“Кришталева”, “Кристалічна”, “Кривчанська”) – одна з найбільших серед гіпсових печер в Європі – протяжність її дослідженої частини становить майже 23 км. Вперше Кривчанська печера згадується в 1721 р, наново відкрита в 1908 р. Являє собою вимиту підземними водами 20 млн. років тому розгалужену гіпсову систему ходів. Екскурсійний маршрут по очищеній і освітленій частині “Кришталевої” складає близько 2,5 км, з яких 500 м – вхідний коридор. Стіни печерних галерей покриті білосніжними, або різноманітних відтінків кристалами гіпсу, звідки походить назва. Багато кристалів нагадують силуети тварин: буйвола, ящірку, слона, орла і т.д. Постійна температура  +11 градусів. Поселення в готель.

Вечеря.

Вільний час.

Приїзд в м. Кам’янець-Подільський .

2

День 2

8:00 - Сніданок Кам’янець-Подільський (екскурсія по фортеці, місту).

Фантастичне місто, яке належить до найгарніших міст світу завдяки мальовничому каньйону річки Смотрич та величезної концентрації архітектурних пам’яток. Кам’янець визнаний одним з чудес України і є третім за кількістю пам’яток в Україні. На Вас чекають: стара фортеця (ХІІІ-ХVІІІ ст.), катедральний костел Петра і Павла (XVI ст.) поруч з яким знаходиться мінарет зі скульптурою Богоматері, найстаріша ратуша в Україні (XV ст.), прогулянка вулицями старого міста, де Ви зможете насолодитися красою, що гармонійно створена природою і людиною.

Бакота (огляд скельного монастиря).

Надзвичайно гарне місце на березі річки Дністер, що знаходиться на місці села Бакота, колишньої столиці Пониззя, котре затопили в 1981р. під час побудови Новодністровської ГЕС. Зараз тут знаходиться Михайлівський монастир та можна оглянути чудову панораму Подільських товтр. Тутешній клімат, за свідченнями науковців, аналогічний ялтинському.

3

День 3

2 день: сніданок і виїзд (08:00)

Хотин (огляд фортеці) Улюблена туристами і кінематографістами неприступна Хотинська фортеця (ХІІІ-ХХ ст.), досі вражає високими 40-метровими стінами, 65 метровою криницею та чудовою панорамою Дністра. Фортеця відігравала важливу роль в житті багатьох творців історії, вона запам’ятається й Вам, якщо хоча б раз побуваєте тут.

Чернівці (екскурсія університетом, обід, екскурсія містом та вільний час)

По праву є одним із найкрасивіших міст України і Східної Європи, це так званий “український Париж”, в якому переплелося багато народів і культур. Перлиною світового рівня і гордістю міста є архітектурний ансамбль Чернівецького університету, колишній комплекс будівель резиденції православних митрополитів Буковини і Далмації (1864-1882рр.), який занесений в світову спадщину Юнеско. Комплекс будівель є унікальним поєднанням мавританського, візантійського, романського, гуцульського стилів, які зумів гармонійно поєднати разом геніальний архітектор Й.Главка. Викликають захоплення міська ратуша (1848р.), театр (1905р.), до якого веде “Алея зірок” – майстрів мистецтв Буковини. Перехоплює подих т.з. “п’яна” церква (1939р.), яка не має аналогів на території України. Хто любить море, то його на мандри надихне будинок-корабель (ХІХ ст.). Але це далеко не все, бо Чернівці для кожного гостя мають своє неповторне обличчя!

Львів (повернення о 23:00).

Цікавить цей тур? Залиште запит



Leave a Reply:

Accommodation
Destination
Meals
Overall
Transport
Value for Money

Цікавить цей тур? Залиште запит