Наш офіс розташований в самому центрі старовинного міста Львова, біля міської ратуші, каплиці Боїмів і пам’ятника королю Данилові Галицькому. Від залізничного вокзалу до нас можна доїхати на трамваї № 1, 9 (вихід на Площі Ринок), від автовокзалу – маршрутним таксі № 3А (вихід на Галицькій площі), від аеропорту – маршрутне таксі № 48 (вихід на вул. Князя Романа).

Останні пости

(097) 977-67-16
м. Львів, вул. Братів Рогатинців, 12/10
office@gal-cruise.com.ua
17 років на туристичному ринку України

м. Львів, вул. Братів Рогатинців, 12/10
office@gal-cruise.com.ua
3 дні



Вартість туру:

Готель 2* (3,4 ос в номері – вигоди на блок)

20+1 ос25+1 ос
1700 грн з ос1585 грн з ос

Готель 3* (2-3 місне розміщення, центр міста)

20+1 ос25+1 ос
2295 грн2165 грн

 

*Готель може бути змінено на аналогічний по якості у разі відсутності місць

Для замовлення туру:

ukraine@gal-cruise.com.ua
skype: romana.ua
  • Напрямок

  • У вартості

    Зустріч на вокзалі  м.Львів під прибуття поїзда та трансфер до  готелю.
    Автобусна оглядова екскурсія  "Знайомство зі Львовом"
    Пішохідна екскурсія по центру міста
    Пішохідна екскурсія «Підземелля Львова».
    Трансфер до З/Д вокзалу.
    Проживання в хостелі/готелі.
    2 сніданки
  • Не включено у вартість

    Проїзд до Львова
    Обіди, вечері.
    Вхідні квитки в екскурсійні об’єкти
    Особисті витрати
    Факультативні екскурсії
    Страхування

Цікавить цей тур? Залиште запит



1

ДЕНЬ 1:

Зустріч на вокзалі  м.Львів під прибуття поїзда.

Автобусно пішохідна екскурсія "Знайомство зі Львовом".

Впродовж якої ми відвідаємо : Собор Юра, Личаківське кладовище та вийдемо на найвищу гору Львова  - Високий замок.(3-4 год)

Поселення в готель, залишаємо речі.

(згідно правил поселення здійснюється після 13:00, виселення до 11:00)

Пішохідна екскурсія по середньовічному місту «Про що мовчать леви?» (2 год).

Обід в ресторані Вжар (додатково 85-120 грн, в залежності від обраного меню).

Після обіду у Вас буде вільний час.

У вільний час можна самостійно відвідати:

«Шевченківський гай» - музей народної архітектури та побуту ,  який природно вписується в ландшафт.  Гуляючи його вулицями ви наче стаєте жителем прикарпатського села XIX століття. Рекомендуємо майстер-клас з виготовлення ляльки-мотанки (проводить фаховий педагог, цікаво як для дорослих так і для дітей) ціна екскурсії з майстер-класом - 75 грн. У вартість входять вхідні квитки та розхідні матеріали. Тривалість - до 3-х годин.

 

Нічна варта Львова (Дорослий: 175 грн. / Діти: 175 грн.)

Коли сонце ховається за горизонт, охороняти наш спокій на вулиці Львова виходить Нічний Бургомістр. А у нас буде можливість допомогти йому в цій не легкій справі і дізнатися всі секрети нічного міста. Хто як не він, який живе не одне століття, знає все про давнє містіо... Несподівані зустрічі, моторошні легенди, привиди, таємні обряди, загадкові вулиці і темні закутки - все це чекає нас під час нічної прогулянки Львовом! А за хорошу роботу, пан Бургомістр найактивніших присвятить в «Почесних вартових міста». (Початок екскурсії -20:00)

Самостійне повернення в готель.

Вечеря.(додатово)

Ніч в готелі.

2

ДЕНЬ 2:

Автобусна екскурсія «Золота підкова Львівщини».

Виїзд зі Львова (09:00). Олеський замок – один із найстаріших на Західній Україні, який зберігся з ХIII ст. Був резиденцією польських королів і «колискою» Яна ІІІ Собеського. Зараз в замку-музеї зібрано сотні унікальних витворів живопису, скульптур, прикладного мистецтва Х–ХIХ ст. Підгорецький замок – один з найвідоміших замків України, є видатною пам’яткою пізньої ренесансної архітектури. Був побудований як замок для розваг, який дивував своєю замковою архітектурою і неповторністю. Золочівський замок - побудований в 1630-х рр. на подобі цитаделі з бастіонами. Належав в ХVII-ХVIII ст. польським магнатам Собеським і Радзивілам. В дворі замку знаходиться палац і унікальний «китайський» палац, аналоги якого є в Санкт-Петербургу і Берліні. Повернення до Львова.(18:00) Вільний час .

3

ДЕНЬ 3:

Сніданок. Виселення з готелю/хостелу (можна залишити речі в камерах схову) Екскурсія "Підземелля Львова". Історичний центр Львова перетинають кілометри підземних ходів, що залишилися з різних часів. Багато людей вони притягають до себе мов магніт. Адже стіни Львівського підземелля приховують багато таємниць та різноманітних історій. Блукаючи підземними ходами міста ви зможете побачити «привид» Чорного монаха , про якого екскурсовод розповість похмуру легенду. Тому якщо ви смілива людина і нічого не боїтеся, то приходьте на нашу екскурсію і ви не пошкодуєте.!!!

Факультативно пропонуємо: Шоколадна екскурсія (2 год.), під час якої ви побачите відому у Львові «Майстерню шоколаду», та багато інших цікавих закладів пов’язаних з шоколадом. За додаткову плату можна взяти участь в майстер-класі з з виготовлення шоколадних левів (майстер-клас – 80 грн./ос.), або ж майстер-класі з з декоруванням шоколадних тафель в Майстерні шоколаду – 200 грн

Забираємо Ваші речі з готелю, сідаємо в автобус та їдемо на вокзал .Трансфер до з/д вокзалу.

Цікавить цей тур? Залиште запит



Маршрут туру

Цікавить цей тур? Залиште запит



Leave a Reply:

Accommodation
Destination
Meals
Overall
Transport
Value for Money

Цікавить цей тур? Залиште запит