Наш офіс розташований в самому центрі старовинного міста Львова, біля міської ратуші, каплиці Боїмів і пам’ятника королю Данилові Галицькому. Від залізничного вокзалу до нас можна доїхати на трамваї № 1, 9 (вихід на Площі Ринок), від автовокзалу – маршрутним таксі № 3А (вихід на Галицькій площі), від аеропорту – маршрутне таксі № 48 (вихід на вул. Князя Романа).

Останні пости

(097) 977-67-16
м. Львів, вул. Братів Рогатинців, 12/10
office@gal-cruise.com.ua
17 років на туристичному ринку України

м. Львів, вул. Братів Рогатинців, 12/10
office@gal-cruise.com.ua
2
4+ Років



Маршрут туру: Львів – Верхня Грабівниця – м Мукачево – (Косино) – Ужгород – Лумшори/Ужок – Львів

Дати турів:

  • 30.10.2021
  • 13.11.2021
  • 27.11.2021
  • 18.12.2021

*Тур може бути розрахований під запит на Вашу кількість осіб та Ваші дати

  • Напрямок

  • Відправлення

    Львів
  • Час відправлення

    07:30
  • Час повернення

    22:00
  • У вартості

    транспортне обслуговування по програмі
    екскурсійне обслуговування по програмі
    проживання в готелі (1 ніч)
    Сніданок
  • Не включено у вартість

    особисті витрати
    вхідні квитки
    харчування
    факультативні програми/екскурсії

Цікавить цей тур? Залиште запит



1

День 1

Збір групи в 07:00

07:30 Виїзд зі Львова.

Лінія Арпада. Верхня Грабівниця. В цьому мальовничому капатському селі розташований грандіозний бункер, це найбільш збережений та цікавий об’єкт суперпотужної колись оборонної Лінії Арпада. Лінія будувалася угорською армією в 1943-44 рр. для захисту від радянської армії. Пропонуємо Вам пройтися по гігантському півтора кілометровому тунелю з боковими відгалуженнями, вентиляційними шахтами, щоб відчути себе справжнім мілітарі-туристом.

Прибуття в м Мукачево. Оглядова екскурсія по місту Мукачево(у вартості) Звідки б Ви не наближалися до Мукачево, за десятки кілометрів, на одинокій гостроверхій сопці, як магніт, Вас притягує овіяний легендами і бойовою славою мукачівський замок "Паланок" (XIV ст.) Цей визначний воєнно-архітектурний пам'ятник середньовіччя був збудований для охорони і контролю торгових і воєнних шляхів. Деякі джерела стверджують, що вже в IX-Х ст. на горі було невелике укріплення, збудоване для охорони кордонів Київської Русі за Карпатами. Побудував замок руський князь Федір Корятович і перетворив його у свою резиденцію. Замкові стіни пам'ятають свою захисницю Ілону Зріні, що проявила дива мужності та героїзму при обороні замку.

Обід.

Після обіду ми вирушаємо в «термальний рай» Закарпаття - Косино (до 4 годин) Опційно, мінімальна кількість відвідувачів 20 чол., трансфер 150 грн.+вхідний квиток. «Косино» - це сучасний оздоровчо-рекреаційний комплекс для всієї родини, розташований серед 200-річного дубового гаю красивої Берегівщини. Ви не чудово відчуєте ефект цілющих вод в семи різних басейнах з термальними і прісними водами.

Вечеря з дегустацією вин (наливок-паленок).(опційно) Під час вечері Ви спробуєте страви національної закарпатської кухні (банош, бограч і т.п.), а також зможете продегустувати місцеві вина і наливки «пальонки». Під час вечері Ви остаточно перейметеся колоритом і історією Закарпаття.

Поселення в готелі. Ночівля.

2

День 2

Сніданок в готелі.

Після сніданку Вас чекає захоплююча автобусно -пішохідна екскурсія в місто Ужгород. Перша згадка про це вічно прикордонне місто на річці Уж датується 872 роком, воно зачарує своїм шармом і колоритом навіть найвибагливішого туриста. Прогуляйтеся історичною вулицею міста - Корзо, обов'язково огляньте відомий храм міста Катедральний Хрестовоздвиженського собору (1841р.), Римо-католицький костел св. Георгія (1775р.), Огляньте один з найстаріших в Україні замків (ХIV ст.), Закарпатський музей народної архітектури та побуту (скансен) та обов'язково завітайте в культову корчму "Деца у нотаря".

 

Обід

 

Після обіду ми відправимося в СПА-комплекс, де нас очікує купання в чанах.

По дорозі у нас буде змога оглянути руїни Невицького замку та цікаве місто Перечин.

 

Лумшори - місцевість, де знаходяться знамениті карпатські чани. Тут відбувається своєрідна SPA-процедура, під час якої у величезних металевих чанах Вас варять на повільному вогні в мінеральною сірководневою воді. Для більшої насолоди можна чергувати "варіння" в чані і купання в холодній воді. Під шум гірської річки Туриці парімся в чанах. Такий відпочинок окрім незабутніх вражень, приводить до оздоровлення опорно-рухового апарату і омолоджує організм на десять років. Альтернативна локація купання - Ужанські купелі.

 

(* Для організованих груп - як альтернатива купанню в Лумшорах - можемо провести час в мальовничому місці - гірськолижний курорт «Красія». У селі Вишка розташованому в мальовничому куточку Карпат Ви зможете піднятися на крісельній дорозі на гору Красія.)

 

Поверенння до Львова.

Цікавить цей тур? Залиште запит



Leave a Reply:

Accommodation
Destination
Meals
Overall
Transport
Value for Money

Цікавить цей тур? Залиште запит