Наш офіс розташований в самому центрі старовинного міста Львова, біля міської ратуші, каплиці Боїмів і пам’ятника королю Данилові Галицькому. Від залізничного вокзалу до нас можна доїхати на трамваї № 1, 9 (вихід на Площі Ринок), від автовокзалу – маршрутним таксі № 3А (вихід на Галицькій площі), від аеропорту – маршрутне таксі № 48 (вихід на вул. Князя Романа).

Останні пости

(093) 170-44-99
м. Львів, вул. Братів Рогатинців, 12/10
office@gal-cruise.com.ua
17 років на туристичному ринку України

м. Львів, вул. Братів Рогатинців, 12/10
office@gal-cruise.com.ua
8 Днів
4+ Років



Львів – Батумі – дегустація вин та чачі Батумі – Гірська Аджарія – Мартвільский каньйон – печери прометея – Кутаїсі – Баграті – Гелаті – Моцамета – Сатаплія – Львів

Дати виїздів :

  • 14.07.2020
  • 25.08.2020
У вартості туру:
+ дегустація вина та чачі у найвідомішого винороба Батумі
+ оглядова екскурсія по Батумі
+ групові трансфери згідно програми
Ви зможете відвідати: + Гірську Аджарію, + Марітвільський каньйон, + печери Прометея, + Археополіс, + Кутаїсі, + Баграті, + Гелаті, + Моцамета, + Сатаплія, + Shopping Non-Stop.
Ціна
+ екскурсійний пакет
1 турист
340$/310$+30$(екскурсія Гірська Аджарія) 
При групі 9 чол. + 1 місце бонусне
365$/335$+35$(екскурсія Гірська Аджарія) 
При групі 5 чол. + 1 місце бонусне
390$/360$+40$(екскурсія Гірська Аджарія) 
При бронюванні ГРУПИ, діють умови отримання БОНУСНОГО місця для «Організатора групи»:
Група 9 + 1:
– Організатор групи не оплачує вартість туру.
– Для організатора групи в турі надається безкоштовне харчування (зазначено у програмі як – дод. Харчування) при покупці даної послуги всіма учасниками організованої групи та при покупці туру в офісі компанії Турагента.
– Для організатора групи факультативні екскурсії і вхідні квитки в об’єкти надаються безкоштовно, якщо у запропонованій екскурсії беруть участь всі учасники організованої групи при покупці туру в офісі компанії Турагента або вже в самому турі.
Група 5+1:
– Організатор групи не оплачує вартість туру.
– Факультативні екскурсії і вхідні квитки оплачуються самостійно організатором групи.
Питання з приводу бронювання:
тел: (032) 259-0-259
(067) 313 06 05
(093) 658 70 67
Ольга Романів
Владислав Кучинський
manager1@gal-cruise.com.ua
Skype: olha250468

ВАЖЛИВО

– Туристи, подорожуючі одні, можуть бути розміщені в тримісних номерах (підселення)!
– Турист несе фінансову відповідальність за псування майна готелю і автобуса.
– Мінімальна к-ть для виконання факультативної програми 15 осіб.
– Автобусне обслуговування у вільний час не передбачено.

Фірма не несе відповідальності за роботу митних, прикордонних, дорожніх служб, корки на дорогах, погодні умови та пов’язані з цим затримки в турі та можливі незручності. Компанія «Гал-Круїз» залишає за собою право вносити зміни в програму туру без зміни загальної кількості послуг.
  • Напрямок

  • Час відправлення

  • У вартості

    проживання у готелі на базі сніданків;
    всі зазначені в турі екскурсії;
    супровід групи гідом та представником фірми;
    групові трансфери в та з аеропорту до готелю
  • Не включено у вартість

    авіа переліт від 190$;
    проїзд в громадському транспорті;
    додаткові екскурсії;
    харчування, непередбачене програмою;
    вхідні квитки;
    особисті витрати;
    медичне страхування від 100 грн;

Цікавить цей тур? Залиште запит



1

ДЕНЬ 1:

Прибуття в Батумі. Трансфер в готель. Розміщення.Серце Аджарії - м Батумі - дивовижно красиве місто.Після невеликої перерви нас чекає оглядова екскурсія по місту: прогуляємося по бульвару, який тягнеться уздовж всієї берегової лінії. Це найдовший і красивий бульвар в Європі, довжина якого доходить до 20 км. Відвідаємо площу Аргонавтів із фігурою Медеї. Це місце пов'язане з міфом про аргонавтів і легендою, про золоте руно. Відвідаємо архітектурний ансамбль - гігантську металеву любов Алі і Ніно, таке видовище ВИ не побачите ніде !!! Історію цієї любові Вам розповість наш гід. Алі і Ніно повільно рухаються назустріч один одному, змінюючи положення кожні 10 хвилин, до тих пір, поки не зустрінуться, і не зіллються в одне ціле. Після цього починається зворотний процес, а потім все знову - в процесі руху, вони постійно змінюють колір. Далі ми відвідаємо католицький храм Батумі - церква Святого Духа.А на закінчення дня пропонуємо відвідування найвідомішого винороба Батумі і його виноробні, дегустація вин і чачі.Вільний час, ніч в готелі Батумі.
2

ДЕНЬ 2:

Сніданок. Вільний день для відпочинку на морі.
3

ДЕНЬ 3:

Сніданок. Вільний час. Відпочинок на морі. Пропонуємо екскурсію Гірська Аджарія (Початок екскурсії повідомляється гідом напередодні і залежить від погодних умов) (30$/25$). Екскурсія в гірську Аджарію стане вашим найяскравішим спогадом про відпочинок в Грузії. Ви своїми очима побачите найдавнішу зі збережених грузинських фортець Гоніо-Апсарос, фортеця гварі, що датується VI століттям, а також унікальні історичні архітектурні споруди - кам'яні мости часів цариці Тамар. В горах Аджарії знаходиться безліч красивих водоспадів, ви зможете відвідати наймальовничіші з них - водоспад Мірветі, в який веде казковий ліс, порослий мохом, 30-метровий водоспад в Махунцеті, загублений водоспад Меріс, маловідомий Чхукунеті. Ви дізнаєтеся, де знаходиться секретна купальня в дивовижно красивому каньйоні і природне джерело з цілющою мінеральною водою. Якщо ви любитель екстриму, вам сподобається нескладний, але цікавий рафтинг по річці Аджарісткалі, а також трекінг по річці Королісцхалі, що включає піший похід по диких місцях в мальовничій долині. Незабутні відчуття подарує купання в «ваннах молодості», а також перехід по підвісному мосту в глибині Мачахельскої впадини. Один з найулюбленіших пунктів програми в екскурсіях по Аджарії - справжня грузинська трапеза, де можна покуштувати більше 10 страв і зануритися в атмосферу галасливого аджарського застілля (оплачується додатково за бажанням на місці).  Ви можете продегустувати і купити унікальні вина, а також справжню грузинську чачу.Повернення в готель. Вільний час. Ніч в готелі.
4

ДЕНЬ 4:

Сніданок. Вільний день для відпочинку на морі.Пропонуємо поїздку по МАРТВІЛЬСКОМУ КАНЬЙОНУ І відвідати ПЕЧЕРИ ПРОМЕТЕЯ (35$/30$).Дивний світ каньйонів і печер Грузії. Наш тур розпочнеться з відвідування Мартвільского каньйону. Інтерес до цієї місцевості викликає захоплюючий кілометровий каньйон з водопадом і недавні знахідки палеонтологів. Каньйон Мартвілі - запаморочливі ущелини глибиною досягають 40 метрів, загальна протяжність каньйону близько кілометра, 7 метровий потужний водоспад, величезні ліани і скелі, покриті багатовіковими мохами. Це видовище захоплює дух.Після ми відвідаємо Археополіс - місто-фортецю в Західній Грузії. Далі ми відправимося в унікальну Печеру Прометея  - Народна легенда розповідає, що десь в цьому районі розгнівані боги прикували юнака до скелі за те, що він передав божественний вогонь людям (вх. Квиток за додаткову плату). Купання в термальних джерелах.Повернення в готель. Вільний час. Ніч в готелі.
5

ДЕНЬ 5:

Сніданок. Вільний день для відпочинку на морі.Повернення в готель. Вільний час. Ніч в готелі.
6

ДЕНЬ 6:

Сніданок. Вільний день для відпочинку на морі.Пропонуємо поїздку КУТАЇСІ - БАГРАТІ - ГЕЛАТІ - МОЦАМЕТА – САТАПЛІЯ. (35$/30$).Ви хочете зануритися в історію Грузії? Ви чули назву "Колхіда" і хочете дізнатися цю історію краще? Тоді цей тур для Вас. Ми побачимо унікальні монастирські комплекси, внесені до списку всесвітньої спадщини ЮНЕСКО: храм Баграта - одну з найстаріших грузинських церков в Кутаїсі, Гелатський монастир - духовний центр всієї Грузії з Гелатською академією - центр передової науки середньовіччя і Моцамета - найкрасивіший монастир Грузії! Також заповідник Сатаплі - унікальний колхидський ліс, де були знайдені сліди динозавра. З оглядового майданчика на горі в глибині лісу відкривається приголомшливий вид на всю Імеретію!Повернення в готель. Вільний час. Ніч в готелі.
7

ДЕНЬ 7:

Сніданок. Вільний день для відпочинку на морі.Повернення в готель. Вільний час. Ніч в готелі.
8

ДЕНЬ 8:

Сніданок. Звільнення номерів. Трансфер в аеропорт Батумі. Повернення додому.

Цікавить цей тур? Залиште запит



Маршрут туру

Цікавить цей тур? Залиште запит