Наш офіс розташований в самому центрі старовинного міста Львова, біля міської ратуші, каплиці Боїмів і пам’ятника королю Данилові Галицькому. Від залізничного вокзалу до нас можна доїхати на трамваї № 1, 9 (вихід на Площі Ринок), від автовокзалу – маршрутним таксі № 3А (вихід на Галицькій площі), від аеропорту – маршрутне таксі № 48 (вихід на вул. Князя Романа).

Останні пости

(093) 170-44-99
м. Львів, вул. Братів Рогатинців, 12/10
office@gal-cruise.com.ua
17 років на туристичному ринку України

м. Львів, вул. Братів Рогатинців, 12/10
office@gal-cruise.com.ua
5 Днів
4+ Років



Львів – Марія Повч – Мішкольц Тапольца – Егерсалок – Ньїредьгаза – Львів

Дати виїздів :

  • 23.02.2023
  • 09.03.2023

Дорогі паломники,  запрошуємо очиститись духовно у кращих Базиліках Угорщини, а у  таку холодну погоду зігрітись та оздоровитись в лазнях та термалах. Адже, як запевняють нас завзяті відвідувачі термалів – це найкращий спосіб неспішного, але дуже ефективного омолодження та оздоровлення всього організму, а заодно і просто відпочинку.

*Оплата по курсу комерційного банку на день розрахунку.
  • Фірма залишає за собою право змінювати порядок і час екскурсій, або замінювати їх рівноцінними.
  • Туристи, які подорожують одні, можуть бути розміщені в тримісних номерах !!!
  • Просимо звернути увагу: гарячі напої в автобусі готуватися не будуть. Під час переїздів кожні 3-3,5 години ми будемо робити зупинки, де буде можливість придбати гарячі напої в кафе, заправках.
  • Турист несе фінансову відповідальність за псування майна готелю і автобуса.
  • Мінімальна кількість для виконання факультативної програми 30 чоловік.
  • Автобусне обслуговування у вільний час не передбачено.
  • Місця в автобусі розподіляються у міру надходження заявок.
  • Туроператор не несе відповідальність за дії або бездіяльність прикордонних і митних служб, а також погодні умови, затори.
  • Напрямок

  • Відправлення

    Львів
  • Час відправлення

    Збір групи 21:30 Виїзд 22:00
  • У вартості

    проїзд комфортабельним автобусом по маршруту;
    проживання в готелі;
    сніданки у готелі;
    супровід керівника групи;
    супровід духівника;
  • Не включено у вартість

    особисті витрати;
    витрати на вхідні квитки у термали;
    Купальні Мішкольц-Тапольце – Дорослі 8-10 €;
    Термали Егерсалок Квиток 16-18€;
    Дегустація егерських вин з гуляшем 25€/20€;
    страховий поліс від 250 грн (у залежності від віку).

Цікавить цей тур? Залиште запит



1

ДЕНЬ 1:

22:00 Виїзд зі Львова. Нічний переїзд в Угорщину.
2

ДЕНЬ 2:

Переїзди до міста Марія Повч де знаходиться греко-католицька церква ХVII століття в котрій розміщена Чудотворна ікона Матері Божої. Це місце є паломницьким де приїздить багато християн з усієї Європи і щорічно відбувається біля 30 відпустів.
Свята літургія.
Поселення у готель.
Переїзд до термальних  купалень Мішкольц-Тапольца - Особлива привабливість єдиної у своєму роді в Європі водолікувальної купальні в тому, що вона розташована у природніх, вимитих за тисячоліття термальними водами, печерах. Лікувальними властивостями наділена не тільки вода, а й повітря в середині купальні. До оздоровчого комплексу також відноситься відкрите термальне озеро, що наповнюють теплі джерела. Унікальне розташування захищає її від вітру і створює приємний клімат для відпочинку.
Відвідування лазень.
Повернення у готель.
Нічліг.
3

ДЕНЬ 3:

Сніданок. Вільний день.Їдемо у Егер. Спільна молитва у головному, кафедральному храмі - Егерська Базиліка, або Базиліка Святого Іоанна Апостола і Євангеліста, Святого Михайла і Непорочного Зачаття. Зведена в 1836 р. Він входить в трійку найбільших церков Угорщини.Після невеличкої перерви наш пункт призначення Егерсалок Через унікальну термальну воду, яка багата мінералами, на поверхні утворилася «соляна шапка». Цілюще джерело б’є з глибини 400 м і роками намиває застиглий водопад.. Вода в джерелі гаряча, близько 65 градусів. У Егерсалоку два термальних джерела. Перший «Діви Марії» був знайдений випадково в 1961 р, коли тут шукали нафту, а другий, названий на честь покровителя джерел Святого Венделя, відкрили тільки через 26 років. Вода в них лікувальна, вважається однією з найбільш корисних у світі в категорії сірчаних вод.А на завершення нашої оздоровчої програми
  • Дегустація егерських вин і смачний гуляш в Долині Красунь!!!(25€).
Повернення у готель.Нічліг.
4

ДЕНЬ 4:

Свята Літургія. Сніданок. Виселення з готелю. Збір групи. Переїзд до Ньїредьгаза. Місто-курорт: термальні купальні, вино, цікаві пам’ятки, зоопарк, ШОПІНГ.Після цікавої прогулянки ви зможете повністю віддатися шопінгу в кращих магазинах європейських брендів, спробувати смакоту традиційної угорської кухні в колоритних і затишних кафе, ресторанах, бістро.І це ще не все, чим може здивувати Ніредьгаза! Адже в околицях міста розташовані унікальні розважальні комплекси аквапарк «Aquarius» і Ньїредьхазський зоопарк! Унікальний комплекс з термальними водами «Aquarius Spa and Wellness Centre» в місті Ньїредьгаза – відмінне місце для тих, хто шукає якість та сервіс за доступні ціни. Цей курорт має сучасну лікувальну базу, і пропонує: спортивний масаж, джакузі, лікувальний масаж, масаж рефлекторних зон стопи, вуглекислотна ванна, підводний масаж водними струменями, електрована, інфрасауна, традиційна фінська сауна, парна, солярій.Збір групи. Пізнє повернення в Україну.  
5

ДЕНЬ 5:

Прибуття до Львова.

Цікавить цей тур? Залиште запит



Маршрут туру

Львів - Марія Повч - Мішкольц Тапольца - Егерсалок - Ньїредьгаза - Львів

Цікавить цей тур? Залиште запит