Наш офіс розташований в самому центрі старовинного міста Львова, біля міської ратуші, каплиці Боїмів і пам’ятника королю Данилові Галицькому. Від залізничного вокзалу до нас можна доїхати на трамваї № 1, 9 (вихід на Площі Ринок), від автовокзалу – маршрутним таксі № 3А (вихід на Галицькій площі), від аеропорту – маршрутне таксі № 48 (вихід на вул. Князя Романа).

Останні пости

(097) 977-67-16
м. Львів, вул. Братів Рогатинців, 12/10
office@gal-cruise.com.ua
17 років на туристичному ринку України

м. Львів, вул. Братів Рогатинців, 12/10
office@gal-cruise.com.ua
8 Днів
4+ Років



Львів – Тбілісі – Мцхета-Мтіанеті – Мцхета – Кахеті – Уплисцихе – Самтавісі – Львів

Дати виїздів :

  • 23.03.2021
  • 04.05.2021
  • 18.05.2021
  • 28.09.2021
У вартості туру:
+ екскурсія по Тбілісі
+ виїздна екскурсія по регіону Мцхета-Мтіанеті 
+ виїздна екскурсія по регіону Мцхета
+ виїздна екскурсія по Кахетії
+ виїздна екскурсія у печерне місто Уплисцихета
+ Шавнабадський чоловічий монастир
Ви зможете відвідати: + Дегустації+ Shopping Non-Stop.
Вартість
1 паломник
620$/595$
Питання з приводу бронювання:
тел: (097) 977-67-16
(067) 313 06 05 – Viber
(050) 370 29 11

ВАЖЛИВО

– Паломники, подорожуючі одні, можуть бути розміщені в тримісних номерах (підселення)!
– Паломник несе фінансову відповідальність за псування майна готелю і автобуса.
– Мінімальна к-ть для виконання факультативної програми 15 осіб.
– Автобусне обслуговування у вільний час не передбачено.

Фірма не несе відповідальності за роботу митних, прикордонних, дорожніх служб, корки на дорогах, погодні умови та пов’язані з цим затримки в турі та можливі незручності. Компанія «Гал-Круїз» залишає за собою право вносити зміни в програму туру без зміни загальної кількості послуг.
  • Напрямок

  • Час відправлення

  • У вартості

    авіа переліт;
    проживання у готелі 2-х, 3-х місних номерах;
    харчування: сніданок + вечеря
    всі зазначені в турі екскурсії;
    супровід групи гідом та духовною особою;
    обслуговування автобусом протягом всього туру
  • Не включено у вартість

    проїзд в громадському транспорті;
    додаткові екскурсії;
    харчування, непередбачене програмою;
    вхідні квитки (приблизно всі по програмі складуть 20$);
    пожертва монастирям
    особисті витрати;
    медичне страхування від 300грн;

Цікавить цей тур? Залиште запит



1

ДЕНЬ 1: Виліт з України

Зустріч з гідом в аеропорту Тбілісі. Розміщення в готелі Тбілісі.Вечеря, нічліг.
2

ДЕНЬ 2: Тбілісі

Сніданок (сухий пайок).Божественна Літургія.Оглядова екскурсія по Тбілісі: Пантеон на горі Мтацмінда- церква св. Давида «Мамадавіт». Печера і джерело Давида Гареджского. Церква Анчісхаті (VI ст.) - храм Різдва  Богородиці, собор Сіоні (XII ст.) - До 2006 року був кафедральним собором Грузії. Тут зберігається хрест Святої Ніно.Метехі, історичний район Тбілісі, де зараз знаходиться пам'ятник Вахтангу Горгасалу і храм Успіння Богородиці (XIII-XVI ст.).  Вечеря, нічліг.
3

ДЕНЬ 3: Мцхета-Мтіанеті (військово-грузинська дорога))

Сніданок.Виїзд в регіон Мцхета-Мтіанеті до військово-грузинської дороги. Екскурсія по ВГД в Степанцмінда (Казбегі). Наш маршрут ділиться на три частини - до Хрестового перевалу, сам Хрестовий перевал і після Хрестового перевалу. Фортеця Ананурі. Вона розташована на Військово-грузинській дорозі в 70 км від Тбілісі там, де вливається в Арагві невелика річка Ведзатхеві. Ананурі служила головним опорним пунктом для грізних правителів цього краю. У даний час збереглася тільки цитадель. Фортеця відноситься до ранньої феодальної епохи і служила форпостом оборони, перекриваючи дорогу, що веде з Дарьяльскої ущелини. Ананурі належала одному з найсильніших феодальних родів пізньої середньовічної Грузії Оглядовий майданчик на Хрестовому перевалі. Це не найвища його точка, але саме звідси відкривається захоплюючий вид на околиці. Степанцмінда (Казбегі). Адміністративний центр району, який з  1921-2007 роках носив назву Казбегі.Тут ми можемо при бажанні пообідати (оплачується додатково). У нашому розпорядженні кілька хороших недорогих ресторанів, в яких крім звичайного меню грузинської кухні пропонують страви, характерні саме для даного регіону Грузії - Хеві.Підйом на Гергети - храм Св. Трійці .Трансфер на позашляховиках до храму Святої Трійці в Гергети - розташованого біля підніжжя гори Казбек. Головною визначною пам'яткою Степанцмінда є Троїцька церква в Гергети, розташована на висоті 2170 метрів біля підніжжя Казбеку, прямо над містом Степанцмінда. Повернення в Тбілісі. Вечеря. Нічліг.
4

ДЕНЬ 4: Мцхета

Сніданок.Виїзд в першу столицю Грузії - МцхетаМцхета: монастир Джварі і храм Воздвиження Хреста Господнього. Печера де жила св. Ніна. монастир св. Ніни Самтавро (IV- XI ст.) - частина животворящого стовпа, чудотворна ікона Іверської Божої Матері, чудотворна ікона святої Ніни, могили святих царів Міріана та Нани, мощі святого Абібоса Некреського, мощі святого Шио Мгвімского, частина каменю з могили святої Ніни з Бодбе , мощі прп.Гаврііла. Собор Светіцховелі (XI ст.) - побудований на місці першого християнського храму в Грузії IV ст., Споруджений над могилою св. Сидоні.Гробниця св.Сідоніі і Хітон Господа Ісуса Христа. Плаща пророка Іллі.   Повернення в Тбілісі. Вечеря, нічліг.
5

ДЕНЬ 5: Кахетія

Сніданок, переїзд в регіон Кахеті.Екскурсія по Кахеті: відвідування Монастир Бодбе (IX - XIX ст.) - де покоїться свята рівноапостольна Ніна, чудодійне джерело св. Ніно. Прогулянка по Сигнахи - місто закоханих, в міському Будинку одружень можна одружитися в будь-який час доби. У місті збереглися оборонні мури, заставлені сторожовими вежами, на які можна піднятися, щоб оглянути чудові види на Алазанську долину. Гремі - архітектурна пам'ятка XVI століття, стародавня столиця Кахетинського царства, церква Архангелів Михаїла та Гавриїла. Місто Кварелі, знаменита винна корпорація 16 століття Кіндзмараулі. Дегустація грузинських вин. Повернення в Тбілісі. Вечеря, нічліг
6

ДЕНЬ 6: Уплисцихе-Самтавісі

Сніданок. Наша екскурсія почнеться з першого печерного міста Уплисцихе. Якщо вірити легендам, місто в скелі вирішив вирубати правнук самого Ноя. Ми не можемо точно сказати, чи відповідає ця версія дійсності, але археологи ручаються - Уплисцихе близько трьох тисяч років.Будинки і храми в місті були висічені в м'якій скелі, що височіє над лівим берегом Кури. Місто залишалося «живим» аж до періоду Середньовіччя. На деякий час його обрала своєю резиденцією знаменита цариця Тамара. На сьогоднішній день від стародавнього міста збереглися 150 печер і деякі культові споруди різних епох.Самтавісі - собор XI століття в однойменному селищі Самтавісі (недалеко від міста Каспі). Перший храм на цьому місці був побудований в V столітті при Вахтанга Горгасалу. Він мав форму базиліки. Фрагменти його фундаменту зараз знаходяться під підлогою собору. В середині VI століття сюди прийшов ассірійський монах Ісидор Самтавіський і заснував тут Самтавіську єпархію, кафедральним храмом якої згодом став собор на честь Спаса Нерукотворного. Тут же Ісидор був похований. У свій час тут також був похований Авів Некреський, поки його не перепоховали в місті Мцхета. В наші дні навколо собору збереглися фундаменти інших храмів і господарських будівель, мала церква, храмова огорожа і дзвіниця XVIII століття. Повернення в Тбілісі. Вечеря, нічліг.
7

ДЕНЬ 7: Шавнабадський монастир

СніданокШавнабадський чоловічий монастирМонастир розташований недалеко від Тбілісі і з нього видно майже вся столиця Грузії.Зараз цей монастир, де також знаходиться одна з резиденцій Патріарха Католікоса Грузії, відомий своїм марані, вином і чачею. Шавнабадський монастир святого великомученика Георгія Побідоносця є одним з головних паломницьких центрів Грузії.На стенді Ви зможете знайти ексклюзивну перегородчасту гарячу емаль (дверні грузинська техніка VI століття), церковне начиння з Самшита (рідкісне вічнозелене деревце) і з гагату (чорний бурштин), ручну вишивку монастирів Грузії і багато іншого.МОНУМЕНТ ІСТОРІЯ ГРУЗІЇМонумент «Історія Грузії» розташовується неподалік від Тбіліського моря, на висоті 120 метрів, в 13 км від центру Тбілісі.  Якщо подивитися на колони зверху, можна чітко побачити силует хреста. Вечеря, нічліг.
8

ДЕНЬ 8: Кафедрального собору Святої Троіци- Самеба

Сніданок (сухий пайок) виселення з готелюВідвідування Кафедрального собору Святої Троіци- Самеба,Недільна служба Патріарха всієї Грузії Ілія IIВільний час для прогулянки по ТбілісіФакультативно: вечеря в національному ресторані з етнічної програмою (вартість 25$ з особи)Трансфер в аеропорт м Тбілісі.

Цікавить цей тур? Залиште запит



Маршрут туру

Цікавить цей тур? Залиште запит