Наш офіс розташований в самому центрі старовинного міста Львова, біля міської ратуші, каплиці Боїмів і пам’ятника королю Данилові Галицькому. Від залізничного вокзалу до нас можна доїхати на трамваї № 1, 9 (вихід на Площі Ринок), від автовокзалу – маршрутним таксі № 3А (вихід на Галицькій площі), від аеропорту – маршрутне таксі № 48 (вихід на вул. Князя Романа).

Останні пости

(093) 170-44-99
м. Львів, вул. Братів Рогатинців, 12/10
office@gal-cruise.com.ua
17 років на туристичному ринку України

м. Львів, вул. Братів Рогатинців, 12/10
office@gal-cruise.com.ua
11 Днів
4+ Років



Львів–(Івано-Франківськ – Коломия – Чернівці) – Стамбул – Анкара – Каппадокія – Демре (Міра Лікійська) – Памуккале – Стамбул – Львів

Дати виїздів :

  • 30.11
У програмі:
– Підсадка по маршруту можлива у Івано-Франківськ – Коломия – Чернівці
– Свято Миколая (по Григоріанському календарі) у резиденції Св. Миколая
– Памуккале – древній Ієраполіс, басейн Клеопатри і можливість відвідати термальні джерела Памуккале;
– Два повних дні у Каппадокії – підземні міста, печерні ранньохристиянські монастирі і церкви, Ви зможете подихати чистісіньким повітрям, насолодитися абсолютною тишею, відчути дивовижну енергетику цих місць;
– Три дні у Стамбулі – Блакитна мечеть, римський іподром, турецькі лазні Роксолани, міст через Босфор, палац Топкапи, площа Султана Ахмеда.
– При організації групи  (з індивідуальних паломників) з 10 ваших друзів чи знайомих (акція дійсна при оплаті повної ціни), які оплачують повну вартість туру,  для вас, як винагорода, поїздка буде АБСОЛЮТНО БЕЗКОШТОВНОЮ!!!
Ви також гарантовано отримуєте 50% знижки на тур (акція дійсна при оплаті повної ціни), якщо сформуєте групу (з індивідуальних паломників) з 5 друзів.
Спеціальна пропозиція для тих, хто подорожує не вперше! Знижка 10 євро на другу та всі наступні подорожі (крім акційних та економ-варіантів).
Питання на рахунок бронювання:
тел: (094) 710 03 53
(067) 313-06-05
Ольга Романів
Владислав Кучинський
manager1@gal-cruise.com.ua
  • Фірма залишає за собою право змінювати порядок і час екскурсій, або замінювати їх рівноцінними.
  • Туристи, які подорожують одні, можуть бути розміщені в тримісних номерах !!!
  • Просимо звернути увагу: гарячі напої в автобусі готуватися не будуть. Під час переїздів кожні 3-3,5 години ми будемо робити зупинки, де буде можливість придбати гарячі напої в кафе, заправках.
  • Турист несе фінансову відповідальність за псування майна готелю і автобуса.
  • Мінімальна кількість для виконання факультативної програми 20 чоловік.
  • Автобусне обслуговування у вільний час не передбачено.
  • Місця в автобусі розподіляються у міру надходження заявок.
  • Туроператор не несе відповідальність за дії або бездіяльність прикордонних і митних служб, а також погодні умови, затори.
  • Напрямок

  • Відправлення

    Львів
  • Час відправлення

    Збір групи 07:00 - Виїзд 07:30
  • У вартості

    Проїзд комфортабельним автобусом по маршруту;
    Проживання в готелі із сніданками+ вечері;
    Супровід духівника та керівника групи;
  • Не включено у вартість

    вхідні квитки на екскурсійні об'єкти;
    особисті витрати;
    страховий поліс 300 грн. (по потребі, а також ціна залежить від віку)

Цікавить цей тур? Залиште запит



1

ДЕНЬ 1:

07:00 - збір групи на з/д вокзалі м. Львова.07:30 - виїзд із Львова. Перетин кордону.Транзит по території Румунії та Болгарії.Нічний переїзд.
2

ДЕНЬ 2:

Переїзд в Стамбул.  Свята літургія в українській церкві в Стамбулі.*Поселення в готель.Вільний час.Оглядова пішохідна екскурсія по Стамбулу. Загадковий і величний, галасливий і казково красивий, Стамбул - це міст між Європою і Азією , між традиційним Сходом і сучасним Заходом. За всю свою багату історію він встиг змінити кілька імен і побувати столицею чотирьох імперій: Римської та Візантійської, Османської та Латинської. Під час нашої екскурсії ми познайомимося з цим чудовим містом і побачимо: Блакитну мечеть, римський іподром, турецькі лазні Роксолани, Айя Софію, палац Топкапи, площу Султанахмед.Вільний час в Стамбулі.- Детальніше оглянути палац Топкапи можна на додатковій екскурсії (15€+вх. квиток). Палац Топкапи: цей незвичайний і повний секретів палац, був резиденцією султанів і центром Османської імперії протягом майже 400 років. У численних кімнатах представлені багаті колекції порцеляни, халатів, зброї, щитів, обладунків, османські мініатюри, ісламські каліграфічні манускрипти, а також османські скарби і ювелірні вироби.- Палац Долмабахче у Стамбулі(15€+вх. квиток). Розкішний палац Долмабахче в Стамбулі входить у трійку найбільших палаців Туреччини. Це шедевр османської архітектури XIX століття, що поєднує традиційні східні мотиви і європейські стилі.- Морський акваріум  (15€+вх. квиток)Нас чекає незабутня подорож морськими глибинами, ми пройдемо 80-метровим підводним тунелем, побачимо численних річкових, морських та океанських риб та інших підводних мешканців.Ночівля
3

ДЕНЬ 3:

Сніданок. . Свята літургія Виселення з готелю.Переїзд в КаппадокіюПо дорозі пропонуємо невелику зупинку у «Анкарі  - кінець Європи і початок Азії» . Анкара – столиця Туреччини та друге за величиною місто після Стамбула. Під час екскурсії ми побачимо всі головні визначні пам'ятки Анкари, зможемо насолодитись її панорамою з висоти давньої цитаделі та дізнаємось про місцеві традиції, історії, менталітет та відчуємо  колорит турецького повсякденного життя.Прибуття у Каппадокію - самобутній регіон Туреччини з печерними готелями, підземними містами, польотами на повітряних кулях, своєрідною їжею, хетським мистецтвом, лижними походами згаслими вулканами та приголомшливими пейзажами.Поселення в готель. Вечеря. Ночівля.
4

ДЕНЬ 4:

Неймовірні відчуття Вам подарує політ на повітряній кулі (120€-150€, місця резервуються і оплачуються до початку туру). З висоти пташиного польоту, у всій красі перед вами відкриються неземні пейзажі Каппадокії. Ви пронесетеся над «чарівними димоходами» і висіченими в скелях будинками,  та зустрінете схід сонця над казковими долинами.. Свята літургія.Сніданок.Сьогодні на нас чекає захоплююче знайомство – Кайсері.  Як частина Візантійської імперії, Кейсарія Кападокійська була центром поширення християнства. Засновик східного монашества і єпископ Кесарії Василій Великий у 370-379 рр. створив тут знамениту Васіліаду - церковний центр, що включав церкву, дитячий будинок, будинки для людей похилого віку та лікарню з лепрозорієм.Переїзд у центральну частину Каппадокії - Цей регіон Туреччини  це щось особливе. Прогулянка по ландшафтам незвичайних кольорів. Скелі, немов бджолиний вулик, поцятковані ходами, колись були будинком, колись фортецею. Місто Гереме-серце Кападокії, скеля-фортеця Учхисар - невимовний зразок гнучкості людського мислення, Долина любові - символ всього регіону…і ще багато цікавого. Гарантуємо, ви не пошкодуєте!Поселення у готель. Вечеря. Ночівля.
5

ДЕНЬ 5:

Сніданок. Каппадокія. . Свята літургія. Перші християни почали будувати тут підземні міста, щоб захиститися від набігів сарацинів - так тоді називали мусульман. Багатоярусні лабіринти, створені в ті далекі часи, до цих пір збереглися в чудовому вигляді. Покинуті підземні міста Каппадокії почали виявляти в XIX столітті: французький священик отець Жерфаніон натикнувся на невелику дірку посеред гірської рівнини. Спустившись в неї, він опинився в колосальному підземному місті, яке спускається вниз на кілька поверхів, має вентиляційні шахти, колодязі, приміщення для зберігання зерна та утримання домашніх тварин, преси для виготовлення вина і храми. Населення подібного міста виходило наверх тільки щоб обробляти поля. Вузькі переходи, що ведуть до поверхні, в разі небезпеки перекривалися важкими кам'яними жорнами.На даний момент виявлено 6 подібних міст, і не виключено, що в майбутньому можливі нові знахідки.Музей під відкритим небом Гереме - найбільший і найвідоміший монастирський комплекс Каппадокії. На території музею представлено 10 церков і каплиць вирізаних з каменю, що датуються IX-XI століттями. Всі споруди побудовані у візантійському стилі - з арками, колонами і капіталами, прикрашені в унікальному каппадокійському стилі, які обов'язково варто відвідати.Вечеря. Поселення у готель. Ночівля.
6

ДЕНЬ 6:

Сніданок. . Свята літургія. Переїзд у Анталію. Наша дорога дуже мальовнича, Ваш шлях буде пролягати через Таврські гори.Вечеря. Поселення у готель. Ночівля.
7

ДЕНЬ 7:

Сніданок.Переїзд в Демре (Міра Лікійська – землч св. Миколая). . Свята літургія Екскурсія. Міра - є давньою столицею лікійського царства.Місто Міра відоме в першу чергу серед людей віруючих. Все завдяки тому, що в трьохсотому році єпископом Міри став не хто інший, як Микола з Патари, який згодом став відомий як Микола Чудотворець. Він жив і проповідував у цьому місті аж до самої своєї смерті.Від колись величного міста Міри збереглося не так вже й багато, але навіть і це дуже вражає…Переїзд в Памукале Поселення в готель. Вечеря. Ночівля.
8

ДЕНЬ 8:

Сніданок в готелі. . Свята літургія. Переїзд у Памуккале. Ми відвідаємо древній Ієраполіс, басейн Клеопатри і ми будемо мати можливість поплавати в термальних джерелах Памуккале.Памуккале є важливим місцем для християнства після відвідування його апостолами Ісуса; У цьому місті було вбито святого Філіпа. Щороку, вітаючи тисячі відвідувачів своїми старовинними пам'ятками і природними чудесами, Памуккале чекає і вас!Переїзд в транзитний готель. Вечеря. Ночівля в готелі.
9

ДЕНЬ 9:

Приїзд у Стамбул. Свята літургія в українській церкві в Стамбулі.* Традиційно в Стамбулі туристи купують антикваріат, килимові вироби, шкіру, кераміку, прянощі, дрібні сувеніри. Вільний час у Стамбулі.*Стамбул-мека шопінгу, у місцевих ТЦ, молах та базарах можно купити абсолютно все і часто по оптимальним цінам:
  • Відвідування фабрики шкіри, хутра, шкіргалантерейних виробів та аксесуарів (входить у вартість);
  • Відвідування магазину солодощів, де завжди свіжі пахлава, халва, рахат-лукум, мелена кава. Величезний асортимент та  дегустація безкоштовно (входить у вартість);
  • Трансфер (15Є). Торгівельна вулиця Істікляль. На цій вулиці легко потратити необмежену суму грошей. Тут можна гуляти по великим магазинам і торговим центрам або, навпаки, дати перевагу різноманітним маленьким магазинчикам, шукаючи вдалі цінники на відомі марки, яких тут дуже багато.
  • Трансфер (15Є) до торгівельного центру Метро Гарден де на 4 рівнях розташувалися 450 магазинів, а також кафе та відпочинкові майданчики
Ночівля в готелі. Вечеря.
10

ДЕНЬ 10:

Сніданок в готелі. Виселення з готелю. Свята літургія в українській церкві в Стамбулі.*Нічний переїзд до України
11

ДЕНЬ 11:

Повернення в Україну.

Цікавить цей тур? Залиште запит



Маршрут туру

Львів - узбережжя Чорного моря Болгарії - Нікея - Пергам - Ефес - Памуккале - Кападокія -  Львів

Цікавить цей тур? Залиште запит