Наш офіс розташований в самому центрі старовинного міста Львова, біля міської ратуші, каплиці Боїмів і пам’ятника королю Данилові Галицькому. Від залізничного вокзалу до нас можна доїхати на трамваї № 1, 9 (вихід на Площі Ринок), від автовокзалу – маршрутним таксі № 3А (вихід на Галицькій площі), від аеропорту – маршрутне таксі № 48 (вихід на вул. Князя Романа).

Останні пости

(097) 977-67-16
м. Львів, вул. Братів Рогатинців, 12/10
office@gal-cruise.com.ua
17 років на туристичному ринку України

м. Львів, вул. Братів Рогатинців, 12/10
office@gal-cruise.com.ua

Єгипет відкриває курорти для іноземних туристів з 1 липня!

  • Зокрема будуть відкриті Південний Синай, де розташовані Шарм-ель-Шейх і Дахаб, провінція Червоне море, де розташовані курорти Хургада та Марса-ель-Алам, а також місто Мерса Матрух на узбережжі Середземного моря. Окрім курортів, міжнарожне авіасполучення з іншими містами країни залишиться закритим до подальших повідомлень, передає агентство новин Reuters.
  • У травні єгипетським готелям дозволили відкритися для внутрішніх туристів із дотриманням заходів безпеки. Протягом наступних двох тижнів у країні також мають послабити деякі інші обмеження, включаючи скорочення на одну годину нічної комендантської години. Також буде подовжено час роботи магазинів.
  • Влада країни дозволила у зв’язку з відкриттям кордонів збільшити завантаження готелів до 75 відсотків.
  • У випадку зараження коронавірусом під час відпочинку в Єгипті туристу будуть надані ліки і необхідне лікування за рахунок створеного у країні фонду для боротьби з COVID-19.
  • В аеропорту вильоту туристу необхідно буде заповнити документ, який підтверджує, що він раніше не був заражений коронавірусом, не був у контакті з хворим, і що за 14 днів до дати поїздки жодних симптомів вірусної інфекції не виникало. Особам, які прибувають з країн, в яких спалах вірусу досяг рівня епідемії, необхідно буде надати негативний результат тесту, проведеного не більш ніж за 48 годин до вильоту. У разі відсутності довідки тестування буде проведено в аеропорту після прильоту і вихід з будівлі аеропорту буде можливий після отримання результату приблизно за чотири години.

Leave a Reply: