Наш офіс розташований в самому центрі старовинного міста Львова, біля міської ратуші, каплиці Боїмів і пам’ятника королю Данилові Галицькому. Від залізничного вокзалу до нас можна доїхати на трамваї № 1, 9 (вихід на Площі Ринок), від автовокзалу – маршрутним таксі № 3А (вихід на Галицькій площі), від аеропорту – маршрутне таксі № 48 (вихід на вул. Князя Романа).

Останні пости

(097) 977-67-16
м. Львів, вул. Братів Рогатинців, 12/10
office@gal-cruise.com.ua
17 років на туристичному ринку України

м. Львів, вул. Братів Рогатинців, 12/10
office@gal-cruise.com.ua

Де шукати інформацію про умови подорожей у 2020 році? Надаємо офіційні джерела.

2020 р вніс свої корективи в закордонні подорожі. Є багато інформації з різних джерел, але де ж шукати достовірну та офіційну?

 

Найкраще звернутися в досвідчену туристичну компанію.

Або ж надаємо  Вам основний перелік офіційних посилань від ТФ Гал-круїз :

 

https: //tripadvisor.mfa.gov.ua/ офіційні умови в’їзду українців в будь-яку країну світу з допомогою онлайн-карти.

 

moz.gov.ua/koronavirus-2019-ncov – це посилання оновлюється, кожні три дні  офіційне джерело перебування тієї чи іншої країни в червоній зоні, відповідно зобов’язань по обсервації / проходження тесту по ПОВЕРНЕННЯ в Україну

 

www.kmu.gov.ua/news/yak-pracyuye-zastosunok-dij-vdoma – інструкція по 14-денний ізоляції, за допомогою програми “Дій Вдома”

 

phc.org.ua/news/algoritm-pripinennya-samoizolyacii-cherez-dodatok-diy-vdoma – алгоритм проведення тестування по приїзду із червоної зони.

 

www.phc.org.ua/news/algoritm-pripinennya-samoizolyacii-dlya-osib-scho-peretnuli-derzhavniy-kordon – перелік лабораторій, які мають право передавати результати в додаток “Дій Вдома” для завершення періоду обсервації.

 

Leave a Reply: