Наш офіс розташований в самому центрі старовинного міста Львова, біля міської ратуші, каплиці Боїмів і пам’ятника королю Данилові Галицькому. Від залізничного вокзалу до нас можна доїхати на трамваї № 1, 9 (вихід на Площі Ринок), від автовокзалу – маршрутним таксі № 3А (вихід на Галицькій площі), від аеропорту – маршрутне таксі № 48 (вихід на вул. Князя Романа).

Останні пости

(093) 170-44-99
м. Львів, вул. Братів Рогатинців, 12/10
office@gal-cruise.com.ua
17 років на туристичному ринку України

м. Львів, вул. Братів Рогатинців, 12/10
office@gal-cruise.com.ua

Неприємні новини для грецького Сувлаки 😢 Ціна підніметься ….

Ціна сувлаки, легендарного грецького делікатесу, виросте на 10-15% до 1 травня, повідомив президент новоствореної Асоціації гриль-хаусів.

Виступаючи по грецькому телебаченню, Гіоргос Полізос пояснив зміну в ціні в подорожчанні м’яса, а також у високих податках і високих страхових внесків.


Загорнутий в лаваш сувлаки скоро обійдеться приблизно в три євро, сказав президент Асоціації будинків грилі. “Ми зробимо більше, щоб забезпечити якість”.
Він визнав, що споживачі будуть незадоволені зростанням цін, але заявив, що вони будуть злитися, якщо якість продукції буде поставлено під загрозу, як якщо б їх ціна залишалася на сьогоднішньому рівні.

“Зростання цін необхідний для того, щоб захистити нашу продукцію “, – підкреслив Полізос.

Leave a Reply: