Наш офіс розташований в самому центрі старовинного міста Львова, біля міської ратуші, каплиці Боїмів і пам’ятника королю Данилові Галицькому. Від залізничного вокзалу до нас можна доїхати на трамваї № 1, 9 (вихід на Площі Ринок), від автовокзалу – маршрутним таксі № 3А (вихід на Галицькій площі), від аеропорту – маршрутне таксі № 48 (вихід на вул. Князя Романа).

Останні пости

(097) 977-67-16
м. Львів, вул. Братів Рогатинців, 12/10
office@gal-cruise.com.ua
17 років на туристичному ринку України

м. Львів, вул. Братів Рогатинців, 12/10
office@gal-cruise.com.ua

Подорожі до Єгипту з 1 вересня: стали відомі вимоги до обов’язкового тесту на коронавірус для туристів

Єгипет вимагатиме від туристів негативний тест на коронавірус вже з 1 вересня 2020 року.

У Посольстві України в Єгипті роз’яснили, який ПЛР-тест на короновірус буде дійсним під час подорожі до цієї популярної курортної країни.

Як нагадують на сторінці посольства у Facebook, з 1 вересня 2020 року всі без виключення громадяни віком від 6 років, включно із громадянами Єгипту, які перетинатимуть єгипетський державний кордон, зобов’язані мати при собі сертифікат з негативним результатом ПЛР-тесту, зробленого не пізніше, ніж за 48 годин до прибуття.

Сертифікат ПЛР-тесту, який дозволяє в’їзд до Єгипту, має відповідати таким вимогам:

  • Сертифікат має обов’язково містити точну дату та час здачі тесту мандрівником.
  • Сертифікат має бути виданий офіційною лабораторією, зареєстрованою у державі походження документу, та має містити печатку лабораторії.
  • Сертифікат не має містити жодних виправлень, підтирань чи правок.
  • Сертифікат має містити інформацію про проведений вид тесту.
  • У сертифікаті має бути обов’язково зазначено, що пасажиру було проведено тестування типу RT-PCR.

При цьому члени екіпажів морських та повітряних суден, які прибуватимуть до Єгипту, не звільняються від дотримання вказаних вимог. Проведення ПЛР-тестів (на борту судна чи після сходження на берег) для цієї категорії осіб має узгоджуватись агентською компанію з обслуговування суден із єгипетським МОЗ. Список членів екіпажу суден з вказанням їх прізвищ, імен та громадянства, має бути поданий агентською компанію до МОЗ Єгипту не пізніше, ніж за 48 годин до запланованого прибуття судна.

Громадяни, у яких буде відсутній необхідний сертифікат, не будуть допущені до перетину державного кордону Єгипту до відповідного розпорядження МОЗ та без обов’язкової здачі ПЛР-тесту у визначеній МОЗ Єгипту лабораторії.

Дежерело УНІАН: https://www.unian.ua/tourism/news/vidpochinok-v-yegipti-2020-pravila-v-jizdu-dlya-turistiv-ta-yakim-maye-buti-test-na-koronavirus-novini-11126579.html

Leave a Reply: