Наш офіс розташований в самому центрі старовинного міста Львова, біля міської ратуші, каплиці Боїмів і пам’ятника королю Данилові Галицькому. Від залізничного вокзалу до нас можна доїхати на трамваї № 1, 9 (вихід на Площі Ринок), від автовокзалу – маршрутним таксі № 3А (вихід на Галицькій площі), від аеропорту – маршрутне таксі № 48 (вихід на вул. Князя Романа).

Останні пости

(097) 977-67-16
м. Львів, вул. Братів Рогатинців, 12/10
office@gal-cruise.com.ua
17 років на туристичному ринку України

м. Львів, вул. Братів Рогатинців, 12/10
office@gal-cruise.com.ua

Туніс чекає на Вас вже з 27 червня!

Ще одна південна країна, до якої люблять подорожувати українські туристи, повідомила про дату та умови відкриття кордонів.

Сподіваємося, що обмеження незабаром зникнуть.

З 27 червня Туніс відкриває кордони для іноземців.

Разом з тим мандрівники повинні будуть надати медичний документ, який підтверджує, що вони не інфіковані Covid-19. Крім того, іноземцям треба буде відбути семиденний карантин, після чого їх здоров’я ще раз буде перевірено.

Ймовірно, карантин можна буде проходити в готелях. Беручи до уваги, що, як правило, туристи їдуть відпочивати до таких країн на сім днів, вони не зазнають серйозного дискомфорту від необхідності дотримуватися цієї умови.

Згідно з Timatic (збірник правил Міжнародної асоціації повітряного транспорту ІАТА про вимоги до документів, які повинні бути у пасажирів для в’їзду до тієї чи іншої країни світу), громадянам України потрібна віза для відвідування Тунісу. Проте, якщо ви мандруєте по пакетному туру від туроператора, ви звільняєтеся від необхідності її отримання.

 

Leave a Reply: