Наш офіс розташований в самому центрі старовинного міста Львова, біля міської ратуші, каплиці Боїмів і пам’ятника королю Данилові Галицькому. Від залізничного вокзалу до нас можна доїхати на трамваї № 1, 9 (вихід на Площі Ринок), від автовокзалу – маршрутним таксі № 3А (вихід на Галицькій площі), від аеропорту – маршрутне таксі № 48 (вихід на вул. Князя Романа).

Останні пости

(093) 170-44-99
м. Львів, вул. Братів Рогатинців, 12/10
office@gal-cruise.com.ua
17 років на туристичному ринку України

м. Львів, вул. Братів Рогатинців, 12/10
office@gal-cruise.com.ua
Image Alt

Умови раннього бронювання

Туристичними продуктами, що реалізуються на умовах раннього бронювання (спеціальних умовах) є тури,
вартість яких формується нижчою від звичайної ринкової вартості аналогічного туру у зв’язку із здійсненням туроператором повної передоплати постачальникам готельних, транспортних та екскурсійних послуг.
За умови скасування туристами та/або агентами туристичних продуктів замовлених на спеціальних умовах (в тому числі на умовах раннього бронювання) туроператор має право не повертати сплачені за бронювання туру кошти, в розмірі співмірному із витратами туроператора на оплату усіх штрафних санкцій виставлені туроператору постачальниками готельних, транспортних та екскурсійних послуг, та поточних витрат які поніс туроператор на формування та реалізацію такого туристичного продукту. Туроператор має право на утримання коштів, незалежно від термінів відмови туристом/агентом від заброньованого туру