Наш офіс розташований в самому центрі старовинного міста Львова, біля міської ратуші, каплиці Боїмів і пам’ятника королю Данилові Галицькому. Від залізничного вокзалу до нас можна доїхати на трамваї № 1, 9 (вихід на Площі Ринок), від автовокзалу – маршрутним таксі № 3А (вихід на Галицькій площі), від аеропорту – маршрутне таксі № 48 (вихід на вул. Князя Романа).

Останні пости

(093) 170-44-99
м. Львів, вул. Братів Рогатинців, 12/10
office@gal-cruise.com.ua
17 років на туристичному ринку України

м. Львів, вул. Братів Рогатинців, 12/10
office@gal-cruise.com.ua

У Греції розповіли, як готуються до сезону-2020

На відміну від Туреччини, відмовлятися від «шведського столу» греки не планують.
Генеральний директор мережі готелів Bomo Hotels холдингу Mouzenidis Христос Загоянніс в інтерв’ю Business Travel blog розповів, як вони готуються до сезону, який, за планами, розпочнеться вже в червні, і коли чекають іноземних туристів. Спеціально для Profi.Travel цю інформацію 8 травня доповнив генеральний директор «Музенідіс Тревел» Олександр Цандекіді.

Всі готелі в Греції зможуть відкритися в кінці червня – початку липня. Але, за словами Загоянніса, Грецію внутрішній туризм не врятує, тому галузь з нетерпінням чекає іноземних гостей. Однак, очевидно, що це залежить і від епідеміологічної ситуації в країнах-постачальниках туристів, росіяни, наприклад, за найоптимістичнішими прогнозами, раніше середини липня за кордон поїхати не зможуть. «Готелю не були побудовані, щоб їх використовували як лікарні або обсерватори. Аналогічно і авіакомпаніям не має сенсу літати з наповнюваністю рейсів від 30% до 50% з метою збереження дистанції між пасажирами », – упевнений експерт. Відновлення міжнародного цивільного авіасполучення – ключовий момент для відкриття сезону. Без міжнародних рейсів відкривати готелі з 1 липня марно, вважає він.

«Ключовими моментами для відновлення туризму є і санітарно-епідеміологічні протоколи в сфері трансферів і розміщення, для яких, однак, повинен бути знайдений баланс, щоб діяльність компаній була життєздатною», – зазначив Загоянніс. За його словами, ці протоколи будуть затверджені найближчим часом, включать в себе і санітарну обробку приміщень кілька разів на день, і дотримання соціальної дистанції, і обмеження по заповнюваності. У Bomo Hotels, крім цього, збираються закуповувати ультрафіолетові лампи.

Як розповів Цандекіді, грецькі готелі не стали, як і Туреччина, відмовлятися від «шведського столу», проте він дещо видозміниться: самим класти в тарілки їжу буде не можна, за це візьметься обслуговуючий персонал, перевірений на коронавірус і «оснащений» рукавичками і масками.

З огляду на, що постачальники піднімають ціни, а завантаження готелів, можливо, буде обмежена, плюс витрати на дотримання протоколів безпеки, говорити про прибутковість сезону в цьому році не доводиться. Цандекіді зазначив, що зараз головне для бізнесу вийти в нуль, тобто, швидше за все, не всі готелі в Греції цього літа зможуть відкритися на таких умовах. У мережі Bomo при цьому збираються відкривати всі об’єкти. У «Музенідіс Тревел» вважають, що ціни для кінцевого покупця в сезоні 2020 не зміняться, більше того, дія знижок триватиме на весь літній сезон.

«При цьому важливо те, що неминуче зміняться звички туристів: якщо раніше основним фактором вибору напрямку для більшості мандрівників була ціна, то зараз на перше місце виходить безпека. Тому більше туристів, особливо сімейних, почнуть звертатися до туроператорів, зросте інтерес до розширених страховок і таким країнам, як Греція, які раніше і успішніше за інших впоралися з Covid-19», – вважає Цандекіді.

За словами Загоянніса, зараз Греція може відтягнути частину турпотоку у тих країн-конкурентів, де епідеміологічна обстановка не дозволяє так скоро пускати туристів. «Це відмінна можливість залучити частину з тих 250 млн мандрівників, які цілий рік відвідували конкуруючі країни (Іспанію, Францію, Італію, Туреччину та ін.)», – зазначив експерт. Він упевнений, що «з такою відповідальною позицією, яку ми зайняли в 2020 році і збережемо в 2021, в 2022 році можна розраховувати на динамічне відновлення грецького туризму».

Leave a Reply: