Наш офіс розташований в самому центрі старовинного міста Львова, біля міської ратуші, каплиці Боїмів і пам’ятника королю Данилові Галицькому. Від залізничного вокзалу до нас можна доїхати на трамваї № 1, 9 (вихід на Площі Ринок), від автовокзалу – маршрутним таксі № 3А (вихід на Галицькій площі), від аеропорту – маршрутне таксі № 48 (вихід на вул. Князя Романа).

Останні пости

(093) 170-44-99
м. Львів, вул. Братів Рогатинців, 12/10
office@gal-cruise.com.ua
17 років на туристичному ринку України

м. Львів, вул. Братів Рогатинців, 12/10
office@gal-cruise.com.ua

Число готелів Туреччини, які отримали сертифікат безпеки від коронавірусу, досягло 2500

Вже більше 2500 готелів в Туреччині отримали “сертифікат безпечного туризму” в рамках програми, розробленої для забезпечення безпеки туристів від коронавірусу. Відповідну інформацію опублікували турецькі ЗМІ. Також за даними Міністерства культури і туризму, сертифікати крім готелів видані 1452 транспортним підприємствам, що перевозять туристів.

«Відповідно до програми сертифікатів безпечного туризму акредитаційні агентства відвідували і регулярно інспектували численні об’єкти розміщення, кафе і ресторани, а також туроператорів і компаній, що надають послуги трансферу для туристів, перш ніж видати сертифікат. Крім офіційних перевірок, які проводяться один раз на місяць, також проводяться перевірки «таємними покупцями», щоб переконатися, що ці установи і постачальники послуг не порушують правила гігієни та інші правила охорони здоров’я», – прокоментували експерти турецької газети Hurriet

Вони нагадали, що в рамках програми безпечного туризму в аеропортах почали вводити обов’язкове використання масок, вимірювання температури людей і правила соціального дистанціювання, а також Електронну реєстрацію. В аеропортах тепер є карантинні кімнати з медичними працівниками та транспортними засобами, які використовуються для перевезення людей до лікарень при необхідності.

Також програма допомагає контролювати прибуття туристів в аеропорти, трансфер і проживання в місцях розміщення.

Якщо ви також розглядаєте можливість відпочити в Туреччині восени, а цей час вважається оксамитовим сезоном для турецьких курортів, тоді звертайтеся за телефоном (093) 170-44-99

Leave a Reply: