Наш офіс розташований в самому центрі старовинного міста Львова, біля міської ратуші, каплиці Боїмів і пам’ятника королю Данилові Галицькому. Від залізничного вокзалу до нас можна доїхати на трамваї № 1, 9 (вихід на Площі Ринок), від автовокзалу – маршрутним таксі № 3А (вихід на Галицькій площі), від аеропорту – маршрутне таксі № 48 (вихід на вул. Князя Романа).

Останні пости

(093) 170-44-99
м. Львів, вул. Братів Рогатинців, 12/10
office@gal-cruise.com.ua
17 років на туристичному ринку України

м. Львів, вул. Братів Рогатинців, 12/10
office@gal-cruise.com.ua
Image Alt

Інформація для агенцій та туристів про перенесення турів

Інформаційний лист для агенцій та туристів

Зважаючи на стрімко змінну ситуацію в Україні та Європі, в якій ми всі опинилися вперше, надходять багаточисельні звернення від агентів та туристів щодо інформації про тури, що були перенесені чи скасовані в період дії карантину, та турів з датами початку після карантину, повідомляємо наступне.

У зв’язку з прийняттям ряду нормативно-правових актів державними органами влади, що запровадили на території України комплекс заходів щодо непоширення вірусу COVID-19 в Україні, було введено карантин на період з 12 березня 2020 по 22 червня 2020, що є обставинами непереборної сили (форс-мажор). У зв’язку з чим ТО «Гал-Круїз» було прийнято рішення про перенесення дати початку турів на більш пізній період з врахуванням майбутньої ситуації в Україні та Європі.

Беручи до уваги лист Державного департаменту туризму та курортів України за № 4760/8.6 рекомендуємо туристам звернутися до туристичних операторів/агентів із проханням перебронювати заплановану поїздку на більш пізній термін.

Зі сторони туроператора надаємо туристам максимальне сприяння у перебронюванні турів до ухвалення відповідного рішення Кабінету Міністрів України.

Також рекомендовано призупинити продаж нових турів з датою початку подорожі щонайменше до 22.06.2020 року та перенести тури на цей період на пізніші дати (термін може бути продовжено відповідно до епідеміологічної ситуації в світі).

Відповідно до зазначеного та залишаючи своїм пріоритетом безпеку та здоров’я наших туристів, повідомляємо, що тури які припадають на період з 18.03.2020 до 22.06.2020 будуть перенесенні на пізніші дати. Просимо провести роботу з туристами, щодо узгодження можливих дат.

Просимо врахувати, при проведені роботи з клієнтами, що дана ситуація є форс-мажором (подією непереборної сили) та регулюється договірними відносинами між суб’єктами господарювання, фізичними особами (туристами) та законодавством України, а саме ст.14 Закону України «Про торгово-промислові палати України»

Всі Ваші звернення будуть оброблені та надано відповідь після 22.06.2020 року.

В основі діяльності туроператора є забезпечення надання якісного туристичного продукту, що вимагає укладання угод гарантії, викупу, фрахту та інших послуг на майбутні періоди з авансовим платежем. На сьогодні ми ведемо перемовини з нашими партнерами щодо перенесення дат надання послуг чи скасування та повернення коштів для мінімізації витрат туроператора.

У разі скасування/ануляції заявок з датами після 22.06.2020 будуть здійснюватися виходячи з фактично понесених витрат туроператором.

Впевненні у Вашому професіоналізмі та скорому відновленню повноцінної роботи туристичної галузі в Україні та світі.

З повагою, Туроператор «Гал-Круїз»

 

Додаткова угода про перенесення дати туру у зв’язку із карантином