Наш офіс розташований в самому центрі старовинного міста Львова, біля міської ратуші, каплиці Боїмів і пам’ятника королю Данилові Галицькому. Від залізничного вокзалу до нас можна доїхати на трамваї № 1, 9 (вихід на Площі Ринок), від автовокзалу – маршрутним таксі № 3А (вихід на Галицькій площі), від аеропорту – маршрутне таксі № 48 (вихід на вул. Князя Романа).

Останні пости

(093) 170-44-99
м. Львів, вул. Братів Рогатинців, 12/10
office@gal-cruise.com.ua
17 років на туристичному ринку України

м. Львів, вул. Братів Рогатинців, 12/10
office@gal-cruise.com.ua
Image Alt

Інформація про тури, дати початку яких припадали на період карантину

Шановні колеги, партнери та туристи.

Одним з туристичних продуктів ТФ «Гал-Круїз» є автобусні тури до країн Європи. З огляду на стрімко розвиваючу ситуацію щодо стану епідеміологічної обстановки з COVID-19 та карантинних заходів в країнах Європи та Україні звертаємо Вашу увагу на наступне.

В період часу карантину на який було прийнято рішення щодо суттєвого обмеження перетину державного кордону України туроператор «Гал-Круїз» мав велику кількість запланованих та сформованих автобусних турів (груп туристів) до країн Європи та авіатури до країни Ізраїль. На сьогодні ситуація з карантинними заходами в Україні та країнах Європи є мало прогнозованою та відсутність чіткого роз’яснення та розуміння порядку дій зі сторони офіційних органів. Згідно специфіки формування та надання туристичного продукту туроператор наперед (за 1-2 місяці, а при умовах «раннього бронювання» і за 6 місяців) повинен забезпечити наявність транспортних засобів(фрахт), готельних номерів, екскурсійного обслуговування та інше, що вимагає здійснення певних авансових платежів зі сторони туроператора.

Зважаючи на сьогоднішню ситуацію, а саме карантин (з 12/03/2020 по 22/06/2020) ми ведемо перемовини з нашими партнерами в різних країнах Європи щодо можливості зміни дат надання вже проплачених відповідних послуг , які мали б бути надані в період оголошеного карантину, на більш пізні дати з врахуванням безпеки для здоров’я туристів в тій чи іншій країні, або повернення авансових платежів які були здійсненні нами при формуванні туристичного продукту у зв’язку із форс-мажорними обставинами. На сьогодні перемовини тривають, запевняємо Вас у докладанні максимуму зусиль з нашої сторони щодо позитивного вирішення всіх питань пов’язаних з даною ситуацією як для нас так і для наших туристів. Всі нові бронювання, які будуть поступати в період дії карантину, будуть опрацьовані після припинення обмежувальних дій зі сторони офіційних органів.

Звернення щодо скасування бронювання по турах які мають дати початку туру після періоду карантину не будуть розглядатись та вважаються безпідставними, оскільки період дії карантинних заходів є чітко визначений і на сьогодні становить з 11/03/2020 по 22/06/2020 включно.

Незважаючи на складність ситуації туроператором «Гал-Круїз» буде знайдено рішення, яке задовільнить всіх наших партнерів та туристів.

Ми впевненні, що ситуація з карантинними заходами є тимчасовою та невдовзі наші туристи зможуть безпечно подорожувати з туроператором «Гал-Круїз».