Наш офіс розташований в самому центрі старовинного міста Львова, біля міської ратуші, каплиці Боїмів і пам’ятника королю Данилові Галицькому. Від залізничного вокзалу до нас можна доїхати на трамваї № 1, 9 (вихід на Площі Ринок), від автовокзалу – маршрутним таксі № 3А (вихід на Галицькій площі), від аеропорту – маршрутне таксі № 48 (вихід на вул. Князя Романа).

Останні пости

(093) 170-44-99
м. Львів, вул. Братів Рогатинців, 12/10
office@gal-cruise.com.ua
17 років на туристичному ринку України

м. Львів, вул. Братів Рогатинців, 12/10
office@gal-cruise.com.ua
4 дні
4+ Років


Вартість30+ осіб35+осіб40+осіб45+осіб50+осібПри приєднанні на регулярну дату
140 євро130 євро120 євро110 євро100 євро100 євро
*можливість приєднання до інших груп

Цікавить цей тур? Залиште запит



1

ДЕНЬ 1:

Збір групи 12-30, виїзд 13-00, перетин угорського кордону, нічний переїзд в Словенію
2

ДЕНЬ 2:

Приїзд в Любляну, одну з найгарніших і найзеленіших столиць світу.Любляна знаходиться між Альпами і Адріатичним морем на березі чарівної річки Любляниці.Оглядова екскурсія , під час якої ми зможем дізнатись знамениту легенду про місцевого дракона, побачити Єпископський палац, Тримостівя, церкву Трійці,і звичайно ж бажаючі зможуть піднятись до Люблянського  граду, з якого відкривається неймовірний краєвид на Альпи і більшу частину Словенії.Пропонуєм відвідати екскурсію на кораблику по річці Любляниця (20 євро) , насолодитись красою міста з кораблика , проплисти неспішно по одній з найгарніших річок країни , ознайомитись з історією міста і просто поринути в атмосферу цього альпійського міста.У вільний час пропонуєм відвідати найгарніше місто Альп – Блед (трансфер 20 євро)Блед-розташований в самому серці Альп,і мабуть немає жодної людини,яка б не бачила листівок з Бледу або обоїв робочого столу.Пейзаж з Бледською церквою посередині озера і Бледським замком заворожує з першого погляду.Поселення в готель, нічліг.
3

ДЕНЬ 3:

Сніданок, вільний час в Любляні. - факультативно пропонуєм екскурсію в Трієст(25€)Місто, що славиться своєрідною атмосферою, бо в його архітектурі поєднались три культури. Місто тримає в собі відбиток 600-річного австрійського правління, незламний дух Стародавнього Риму та невпинний культурний вплив сусідньої Словенії. Художній та культурний спадок Трієсту також пов’язаний з його особливим прикордонним розташуванням – тут можна знайти римську архітектуру, будівлі Австро-Угорського періоду та будови мішаного середземноморського стилю. Це чарівне містечко розкинулось між морським узбережжям та могутніми АльпійськимиВвечері збір групи , нічний  переїзд  в Угорщину.
4

ДЕНЬ 4:

Приїзд в Егер, вільний час в місті.- факультативно пропонуєм екскурсію Егером(екскурсія 5 євро). Егер вразить вас своєю красою. Місто побудоване в стилі барокко. Під час екскурсії ми зможе побачити місцевий театр, будівлю ліцею, ісламський мінарет, церкву св Антонія, собор Егера, і звичайно фортецю 13 ст з якої відкривається вид на всю околицю.- факультативно пропонуєм відвідати унікальну купальню і Велнес-купальню в Егерсалокку. Угорське "Памуккале", дивовижні пейзажі оточують цю купальню. Справжня соляна гора знаходиться всього кілька кроків від купальні. Тут можна не тільки покупатись на славу, але і зробити гарні фотографії (трансфер 5 євро). В склад комплексу входить фітнес центр, сауни, бані, масажні салони, комплекс пропонує такі послуги як: обгортування, аромотерапія, винна терапія, таласотерапія, медові, винні, пивні і льодові спа-процедури.Збір групи,переїзд у Львів , приїзд після 21-00.

Цікавить цей тур? Залиште запит