Наш офіс розташований в самому центрі старовинного міста Львова, біля міської ратуші, каплиці Боїмів і пам’ятника королю Данилові Галицькому. Від залізничного вокзалу до нас можна доїхати на трамваї № 1, 9 (вихід на Площі Ринок), від автовокзалу – маршрутним таксі № 3А (вихід на Галицькій площі), від аеропорту – маршрутне таксі № 48 (вихід на вул. Князя Романа).

Останні пости

(093) 170-44-99
м. Львів, вул. Братів Рогатинців, 12/10
office@gal-cruise.com.ua
17 років на туристичному ринку України

м. Львів, вул. Братів Рогатинців, 12/10
office@gal-cruise.com.ua
4 дні
4+ Років


Вартість30+ осіб35+осіб40+осіб45+осіб50+осіб
100 євро95 євро90євро85 євро80 євро
*можливість приєднання до інших груп

Цікавить цей тур? Залиште запит



1

ДЕНЬ 1:

Виїзд зі Львова 20-00 , перетин угорського кордону , нічний переїзд в Будапешт
2

ДЕНЬ 2:

Приїзд в Будапешт. Оглядова екскурсія в Будапешті.Ви можете повністю насолодитись красою міста, ідучи  вуличками та вдихаючи аромат благородного міста. На берегах Блакитного Дунаю розкинулось багато міст, але лише одне з них у всьому світі відоме як перлина Дунаю - це Будапешт. Під час екскурсії з Вами величаво привітається Королівський палац, постане старовинний Рибальський бастіон, який більше нагадує казковий замок, а на іншому березі Дунаю сяє благородністю та красою гордість Пешту – Будинок Парламенту, що поєднує в собі неготичні елементи  з паризьким боз-аром. Ви також побачите найбільший храм столиці – Базиліку Святого Іштвана та побуваєте в красивому парку Варошлігет, де Вашим очам буде відкрито неперевершений замок Вайдахуняд, монумент Анонімусу та велична площа Героїв!  Вільний час в місті.-Факультативно пропонуємо : 
  • Факультативно,ми також піднімемось на гору Геллерт, з верхівки якої відкривається неймовірний вид на обидва береги Дунаю – старовинну Буду та величний Пешт, все місто відкриває Вам свою душу як на долоні – мости, дахи будинків, обвіяні історією, верхівки церков та замків та, звісно ж, ріка, що в’ється наче змійка поміж міста, весь час намагаючись знову поділити Будапешт на два різних міста. Але мости не дозволяють!(5€)
  • «Світло тисячі вогнів»* - поплавати у човнику по широкому Дунаю (20€), де Ви можете насолоджуватись надзвичайною красою Будапешту, пливучи під мостами, повз історичні будівлі, такі як Парламент, Академію наук, Королівський палац, водолікарні, музеї та готелі...  З келихом шампанського, по Блакитному Дунаю, Ви отримаєте надзвичайне задоволення від неспішної подорожі та надзвичайних фотографій, які потім навіватимуть теплі емоції про славетне місто Будапешт!
Поселення в готель , нічліг.
3

ДЕНЬ 3:

Сніданок , виселення з готелю , вільний час в містіФакультативно пропонуємо :
  • Піднятись на гору Геллерт, з верхівки якої відкривається неймовірний вид на обидва береги Дунаю – старовинну Буду та величний Пешт, все місто відкриває Вам свою душу як на долоні – мости, дахи будинків, обвіяні історією, верхівки церков та замків та, звісно ж, ріка, що в’ється наче змійка поміж міста, весь час намагаючись знову поділити Будапешт на два різних міста. Але мости не дозволяють! (5€)
  • завітати в Торговий Центр «Кампона» (7€). Це просто мрія для тих, хто любить шопінг! Для бажаючих побувати у світі підводного царства або екзотичних тварин – рекомендуємо побувати в тропікаріумі та океанаріумі (8€). Ви зануритесь у світ вишуканої природи, побуваєте у 8-ми залах, познайомитесь з цікавими тваринами та навіть прогуляєтесь у акваріумі-тунелі, побачите хижаків та маленьких рибок, привітаєтесь з великим скатом! Ви отримаєте незабутні враження від прогулянки по тропічному раю.
  • Ввечері збір групи , нічний переїзд у Львів.
4

ДЕНЬ 4:

Ранковий приїзд у Львів.

Цікавить цей тур? Залиште запит