Наш офіс розташований в самому центрі старовинного міста Львова, біля міської ратуші, каплиці Боїмів і пам’ятника королю Данилові Галицькому. Від залізничного вокзалу до нас можна доїхати на трамваї № 1, 9 (вихід на Площі Ринок), від автовокзалу – маршрутним таксі № 3А (вихід на Галицькій площі), від аеропорту – маршрутне таксі № 48 (вихід на вул. Князя Романа).

Останні пости

(097) 977-67-16
м. Львів, вул. Братів Рогатинців, 12/10
office@gal-cruise.com.ua
17 років на туристичному ринку України

м. Львів, вул. Братів Рогатинців, 12/10
office@gal-cruise.com.ua
5 дні
4+ Років



Львів – Чернівці – Стамбул – Чернівці – Львів

Дати виїздів:

  • 09.12.
  • 29.12. + 650 грн.
  • 27.01
  • 24.02

Вартість – 3220грн *

  •  * доступна при умові бронювання з депозитом 30€* на екскурсії.Базова вартість становить – 3865грн.
  • Напрямок

  • Час відправлення

    07-00
  • Час повернення

    00-00
  • У вартості

    всі трансфери згідно програми
    супровід представника фірми
    екскурсії по програмі
    сніданки
    проїзд комфортабельним автобусом
  • Не включено у вартість

    проїзд в громадському транспорті
    вхідні квитки
    харчування, не передбачене програмою
    медична страховка для виїзду за кордон 180 грн.
    city-tax, туристичний збір 2 EUR/ніч/особа

Цікавить цей тур? Залиште запит



1

ДЕНЬ 1:

Збір групи 06-40, 07-00 виїзд у тур.Можлива підсадка в Франківську і Чернівцях,перетин кордону.Нічний переїзд в Стамбул.
2

ДЕНЬ 2:

Приїзд в Стамбул, поселення в готель , вільний час .Факультативно пропонуємо прогулянку на кораблику по Босфору, з вечерею і шоу програмою ( 50 євро з алкогольгими напоями, 40 євро - без алкоголю).тривалість до 5-ти годинПротока, яка розділяє Європу від Азії мабуть являється одним з найромантичніших місць Стамбулу. Саме з моря відкривається найкращий вид на вечірній Стамбул.Повелення в готель. Нічліг.
3

ДЕНЬ 3:

Сніданок. Вільний час в Стамбулі.Факультативно оглядова екскурсія в місті, під час якої ми зможемо побачити усю красу цього старовинного міста, Палац Топкапи, Голубу Мечеть, Римський іподром, славнозвісний міст через Босфор і звичайно ж Айя Софію(25 євро)Вільний час у місті.Факультативно пропонуємо екскурсію Азійською стороною міста, під час якої ми зможемо проїхатись знаменитим Босфорським мостом, побачити найбільшу мечеть світу Чамлиджа і піднятись на пагорб з якого відкривається панорамний вигляд на усе місто (30 євро)Факультативно пропонуємо відвідати "Moll" і здійснити шопінг в найбільшому торговому центрі Стамбулу світу, який щороку відвідує більше мільйона туристів. (Трансфер 10 євро)Повернення в готель. Трансфер на святкування Нового Року на одній з центральних площ Стамбула (15євро). Нічліг
4

ДЕНЬ 4:

Сніданок, виселення з готелю.Факультативно пропонуємо екскурсію по слідах Роксолани. Під час якої ми зможемо відвідати одну з найгарніших мечетей світу , мечеть Сулеймана і гробницю улюбленої жінки султана – Роксолани. (25 євро)- Факультативно пропонуєм екскурсію Долмабахче ( 15 євро+вх квиток) Екскурсія під час якої ми ознайомимось з міццю і величчю Османської імперії .Багате оздоблення і розкіш свідчить про міць , якою була Туреччина в часи імперіїВільний час у місті. Ввечері збір групи, нічний переїзд в Україну.
5

ДЕНЬ 5:

Приїзд у Львів після 20-00.

Цікавить цей тур? Залиште запит