Наш офіс розташований в самому центрі старовинного міста Львова, біля міської ратуші, каплиці Боїмів і пам’ятника королю Данилові Галицькому. Від залізничного вокзалу до нас можна доїхати на трамваї № 1, 9 (вихід на Площі Ринок), від автовокзалу – маршрутним таксі № 3А (вихід на Галицькій площі), від аеропорту – маршрутне таксі № 48 (вихід на вул. Князя Романа).

Останні пости

(093) 170-44-99
м. Львів, вул. Братів Рогатинців, 12/10
office@gal-cruise.com.ua
17 років на туристичному ринку України

м. Львів, вул. Братів Рогатинців, 12/10
office@gal-cruise.com.ua
4 Дні
4+ Років



Львів – Будапешт – Венеція – Трієст – Егер – Львів

+ Адріатичне море + Відпочинок на термальних купальнях в програмі туру

Дати виїздів :

  • 26.03.22
  • 05.04.22
  • 19.04.22
  • 30.04.22
  • 07.05.22
  • 14.05.22
  • 08.10.22
  • 22.10.22
  • 29.12.22
Ціна + екскурсійний пакет
 95€*+30€ (обов’язкова оплата)
  • *Ціна при бронюванні екскурсії у Трієст 30 €;
  • Оплачується додатково 25 € – проїзд на катері до Венеції.
  • *Оплата по курсу комерційного банку на день розрахунку.

– Туристи, які подорожують одні, можуть бути розміщені в тримісних номерах !!!
– Просимо звернути увагу: гарячі напої в автобусі готуватися не будуть. Під час переїздів кожні 3-3,5 години ми будемо робити зупинки, де буде можливість придбати гарячі напої в кафе на заправках.
– Турист несе фінансову відповідальність за псування майна готелю і автобуса.
– Мінімальна кількість для виконання факультативної програми 30 осіб.
– Автобусне обслуговування у вільний час не передбачено…

Фірма не несе відповідальності за роботу митних, прикордонних, дорожніх служб, корки на дорогах, погодні умови та пов’язані з цим затримки в турі та можливі незручності. Компанія «Гал-Круїз» залишає за собою право вносити зміни в програму туру без зміни загальної кількості послуг.

У разі, якщо якась із заброньованих рекомендованих програм не відбудеться – кошти поверненню не підлягають. В такому випадку допускається вибір іншої додаткової екскурсії, яку запропонує керівник групи.

  • Напрямок

  • Відправлення

    Львів, Автовокзал, вул. Стрийська, 109
  • Час відправлення

    07:00 Збір групи. 07:30 Відправлення в тур
  • Час повернення

    Приїзд у Львів орієнтовно після 23:00
  • У вартості

    всі трансфери згідно програми;
    екскурсії по програмі;
    проживання в готелі - 3*;
    сніданки;
    супровід представника фірми;
    проїзд комфортабельним автобусом по маршруту;
  • Не включено у вартість

    проїзд в громадському транспорті;
    харчування, не передбачене програмою;
    вхідні квитки;
    страхування 150 грн;
    особисті витрати;;
    факультативи.
    навушники 2 євро
    проїзд на катері до Венеції 25€ оплачується додатково

Цікавить цей тур? Залиште запит



1

ДЕНЬ 1:

07:00 Збір групи,  Львів, Автовокзал, вул. Стрийська, 109. 07:30 Відправлення в тур. Перетин кордону.
-Факультативно «Світло тисячі вогнів» - поплавати у човнику по широкому Дунаю (25€), де Ви можете насолоджуватись надзвичайною красою Будапешту, пливучи під мостами, повз історичні будівлі, такі як Парламент, Академію наук, Королівський палац, водолікарні, музеї та готелі...  З келихом шампанського, по Блакитному Дунаю, Ви отримаєте надзвичайне задоволення від неспішної подорожі та надзвичайних фотографій, які потім навіватимуть теплі емоції про славетне місто Будапешт!
2

ДЕНЬ 2:

Приїзд в Венецію.
Переїзд в найдивовижніше і знаменитіше місто в світі - Королеву Адріатики - Венецію. Подорож до Венеції. (25 € Проїзд на катері оплачується додатково) Оглядова екскурсія у Венеції. Серце Венеції - площа Сан-Марко, мереживний палац Дожів, церква Сан-Марко, вузькі вулички, безліч містків і каналів, прекрасні собори і розкішні кам'яні палаци - химерний і таємничий світ міста на воді! Венеція - вона підкорює з першого погляду
...
«Таємниці венеціанських каналів!» (25€), попливши на гондолі по в’юнких каналах вуличками по-під маленькими мостиками, мимо балкончиків та квітів, які звисають з підвіконь над блакитною водою. Хочеться, щоб це ніколи не закінчилось. А келих шампанського підкреслить романтику подорожі, і Ви назавжди поселите в своєму серці спогад про чарівну Венецію…
- Факультативно пропонуємо прогулянку по Гранд-Каналу , головній вулиці цього незвично міста.З катера ми зможемо насолодитись всією красою міста, побачити прекрасні палаци, церкви і побачити їх у зовсім іншому ракурсі, зробити безліч цікавих фотографій (18€)
Збір групи , переїзд і поселення в готель.
3

ДЕНЬ 3:

Сніданок, факультативно пропонуємо екскурсію в Трієст (30€)
Місто, що славиться своєрідною атмосферою, бо в його архітектурі поєднались три культури. Місто тримає в собі відбиток 600-річного австрійського правління, незламний дух Стародавнього Риму та невпинний культурний вплив сусідньої Словенії. Художній та культурний спадок Трієсту також пов’язаний з його особливим прикордонним розташуванням – тут можна знайти римську архітектуру, будівлі Австро-Угорського періоду та будови мішаного середземноморського стилю. Це чарівне містечко розкинулось між морським узбережжям та могутніми Альпійськими горами.
Вільний час. У вільний час відпочинок на морі.
Збір групи. Нічний переїзд в Егер.
4

ДЕНЬ 4:

Приїзд в Егер. Вільний час
Пропонуємо оглядову екскурсію Егером «Архітектурний калейдоскоп» (5 євро) – невеличким містечком, що розташоване між гірськими масивами Бюкк та Матра. Егер вражає гостей міста своєю красою і різноманіттям архітектурних стилів. І хоча тут переважає угорське бароко, блукаючи вузенькими вуличками можна зустріти споруди у стилі рококо, класицизм, неокласицизм і навіть найбільш північний мінарет у класичному османському стилі. Також у місті розташована базиліка, побудована у стилі неокласицизму, палац архієпископа, багато історичних церков та справжня фортеця.
Трансфер до купалень Saliris Resort. (5 євро, вхідні квитки оплачуються самостійно, орієнтовно 12 євро). Винна терапія, обгортання, аромотерапія – і це ще не весь комплекс послуг, який неодмінно прибавить бадьорості! 
- факультативно пропонуємо  дегустацію молодого вина з гуляшем в Егері (15€). Неподалік від старовинного центру міста знаходиться найвідоміший регіон Угорщини – Долина Красунь. Це завжди було доволі цікавою місцевістю, від чого її історія вже повністю переплетена з легендами, пов’язаними з походженнями її назви, зі знаменитими винами, виготовленими в цій місцині. Різновидів вин тут дуже багато, деякі з них також мають власні легенди. Найвідомішим з вин досі залишається «Егри Бікавер» («Бича кров»). Ходить легенда, що під час захисту міста від навали турецьких військ Іштван Добо наказав напоїти воїнів червоним вином, щоб додати їм хоробрості. І хоча чисельність турецьких військ значно перевищувала угорські війська, останні здобули перемогу. Побачивши червоні бороди угорських солдатів, турки вирішили, що вони напилися бичачої крові, яка надає сили і хоробрості. Крім «Бичачої крові» є багато інших знаменитих вин у льохах Долини Красунь.
Збір групи. Переїзд в Україну.
Приїзд у Львів орієнтовно після 23-00.

Цікавить цей тур? Залиште запит



  • Туристи, що бронюються по одиночно, будуть розміщені в 2-3-х містних номерах.
  • При групі близько 20 чоловік, поїздка відбувається на автобусі 18-22 місному ( кондиціонер, телевізор, плеєр: DVD, CD, mp3 та інш.).
  • Агентство, в якому був куплений тур, несе відповідальність за достовірну інформацію надану туристам про програму тура ТФ « Гал-Круїз » і необхідних документів для відкриття візи.
  • Отриманий інфолист не свідчить про вихід віз з консульства.
  • Поселення в готелях після 14:00. Звільнення номерів до 10:00.
  • Фірма залишає за собою право змінювати програму туру без зменшення загального обсягу послуг.
  • Фірма не несе відповідальність за корки на дорогах, погодні умови і роботу митних служб.
  • Мінімальна кількість туристів для здійснення факультативної рекомендованої екскурсії 30 осіб при групі 45 чол., при групі 20 чол. – 20 осіб. При меншій кількості туристів екскурсія/поїздка не відбувається. Будь-які претензії, пов'язані з незнанням туристом даного пункту, розглядатися не будуть.
  • Будь-які претензії розглядатися не пізніше 5-ти днів після закінчення туру. По закінченню п'ятиденного терміну, будь-які претензії розглядатися не будуть.
  • Вартість факультативних програм складається з : вартості вхідних квитків та/або транспортного обслуговування, оплат доріг, (паркувань) і/або послуг гіда та/або резервації всіх цих послуг.
  • Турист несе фінансову відповідальність за псування майна готеля та автобуса.
  • Автобусне обслуговування у вільний час не передбачено.

Цікавить цей тур? Залиште запит