Наш офіс розташований в самому центрі старовинного міста Львова, біля міської ратуші, каплиці Боїмів і пам’ятника королю Данилові Галицькому. Від залізничного вокзалу до нас можна доїхати на трамваї № 1, 9 (вихід на Площі Ринок), від автовокзалу – маршрутним таксі № 3А (вихід на Галицькій площі), від аеропорту – маршрутне таксі № 48 (вихід на вул. Князя Романа).

Останні пости

(097) 977-67-16
м. Львів, вул. Братів Рогатинців, 12/10
office@gal-cruise.com.ua
17 років на туристичному ринку України

м. Львів, вул. Братів Рогатинців, 12/10
office@gal-cruise.com.ua
2 дні



Маршрут : Львів – Теребовля – Плебанівка – Кам’янець-Подільський – Бакота – Хотин – Львів

 

 

 

*Тур може бути розрахований під запит на Вашу кількість осіб та Ваші дати.

  • Напрямок

  • У вартості

    проїзд комфортабельним автобусом
    супровід гіда-екскурсовода
    екскурсійне обслуговування в музеях та національних парках
    проживання в готелі м.Кам‘янець-Подільсьий
  • Не включено у вартість

    вхідні квитки
    харчування

Цікавить цей тур? Залиште запит



1

День 1

Виїзд зі Львова (08:00) .

Теребовля (екскурсія замком).

“Повісті временних літ” (1097р.), є одним із найцікавіших міст Тернопілля. Головною туристичною родзинкою Теребовлі є замок (1929р.), який збудований на високій горі і вражає товщиною своїх стін, яка місцями досягає 4-5 метрів та велетенською вежею. Цікавими для огляду є також оборонна церква Св. Миколая (XVI ст.), ренесансний костел Внебовзяття Діви Марії (1635р.) монастиря кармелітів, а зараз церква Володимира, класицистична ратуша (XIX ст.) та симпатичні вілли (ХІХ-ХХ ст.). Оригінальним є костел Св. Петра і Павла (1924р.), який збудований у рідкісному для України стилі римських базилік раннього християнства.

Плебанівка (віадук).

Кам’янець-Подільський (екскурсія по фортеці, поселення в готель).

Фантастичне місто, яке належить до найгарніших міст світу завдяки мальовничому каньйону річки Смотрич та величезної концентрації архітектурних пам’яток. Кам’янець визнаний одним з чудес України і є третім за кількістю пам’яток в Україні. На Вас чекають: стара фортеця (ХІІІ-ХVІІІ ст.), катедральний костел Петра і Павла (XVI ст.) поруч з яким знаходиться мінарет зі скульптурою Богоматері, найстаріша ратуша в Україні (XV ст.), прогулянка вулицями старого міста, де Ви зможете насолодитися красою, що гармонійно створена природою і людиною.

2

День 2

Сніданок і виїзд (08:00) 

Бакота (огляд скельного монастиря).

Надзвичайно гарне місце на березі річки Дністер, що знаходиться на місці села Бакота, колишньої столиці Пониззя, котре затопили в 1981р. під час побудови Новодністровської ГЕС. Зараз тут знаходиться Михайлівський монастир та можна оглянути чудову панораму Подільських товтр. Тутешній клімат, за свідченнями науковців, аналогічний ялтинському.

Хотин (огляд фортеці) Улюблена туристами і кінематографістами неприступна Хотинська фортеця (ХІІІ-ХХ ст.), досі вражає високими 40-метровими стінами, 65 метровою криницею та чудовою панорамою Дністра. Фортеця відігравала важливу роль в житті багатьох творців історії, вона запам’ятається й Вам, якщо хоча б раз побуваєте тут.

Микулинці (купівля пива)

Львів (повернення о 23:30).

Цікавить цей тур? Залиште запит



Leave a Reply:

Accommodation
Destination
Meals
Overall
Transport
Value for Money

Цікавить цей тур? Залиште запит