Наш офіс розташований в самому центрі старовинного міста Львова, біля міської ратуші, каплиці Боїмів і пам’ятника королю Данилові Галицькому. Від залізничного вокзалу до нас можна доїхати на трамваї № 1, 9 (вихід на Площі Ринок), від автовокзалу – маршрутним таксі № 3А (вихід на Галицькій площі), від аеропорту – маршрутне таксі № 48 (вихід на вул. Князя Романа).

Останні пости

(093) 170-44-99
м. Львів, вул. Братів Рогатинців, 12/10
office@gal-cruise.com.ua
17 років на туристичному ринку України

м. Львів, вул. Братів Рогатинців, 12/10
office@gal-cruise.com.ua
4 Дні
4+ Років



ВАРТІСТЬ: 5125₴+1230₴ (екскурсія у Відні та Празі) (125у.о.*+30у.о.*)

Львів – Прага – Відень – Львів

Лише до 14.11 вартість: 105у.о.*+30у.о.*

Дати виїздів :

  • 24.11.2022
  • 08.12.2022
  • 15.12.2022
  • 30.12.2022
  • 03.01.2023
  • 09.02.2023
  • 23.02.2023
  • 06.03.2023
  • 27.03.2023
  • 29.04.2023
  • 06.05.2023

*Оплата по курсу комерційного банку на день розрахунку.

У разі, якщо якась із заброньованих рекомендованих програм не відбудеться – кошти поверненню не підлягають. В такому випадку допускається вибір іншої додаткової екскурсії, яку запропонує керівник групи.
 Питання з приводу бронювання:
тел: (093) 170-44-99
тел: (097) 977-67-16
  • Напрямок

  • Відправлення

    Львів, Автовокзал, вул. Стрийська, 109
  • Час відправлення

    12:30
  • Час повернення

    Прибуття до Львова орієнтовно після 12:00
  • У вартості

    проїзд по маршруту;
    всі трансфери згідно програми;
    проживання в 2 *, 3 * готелях з сніданками;
    всі екскурсії згідно програми;
    супровід представника фірми;
    проїзд комфортабельним автобусом по маршруту.
  • Не включено у вартість

    обов'язкова екскурсія у Відні та Празі - 30 у. о.
    City tax - від 123 гривень (3у.о.*) до 287 гривень (7у.о.*) (місцевий податок, оплачується в автобусі керівник
    проїзд в громадському транспорті;
    факультативні екскурсії;
    харчування, не передбачене програмою;
    вхідні квитки;
    особисті витрати;
    медичне страхування 150 грн

Цікавить цей тур? Залиште запит



1

День 1: Виїзд

12:00 збір групи, 12:30 виїзд із Львов, Переїзд територією України. Перетин кордону.Нічний переїзд у Прагу.
2

День 2: Прага

Прибуття до Праги.
Пропонуємо оглядову екскурсію «Старе місто» (15€). Ця захоплююча пішохідна подорож занурить нас у вир історії, казок та легенд. Вона починається з огляду головної перлини Старого міста – Староміської площі, яка наче магніт притягує до себе туристів і закохує у себе назавжди. Перед нашими поглядами постануть готичний костел Божої Матері перед Тином, шпилі якого тягнуться до самого неба, неймовірний Староміський астрономічний годинник, фігурки якого живуть своїм окремим життям, бароковий костел святого Мікулаша та легендарний Карлів міст. Дух міста заворожує, а його краса закарбується в пам'яті назавжди.
У вільний час:
Рекомендуємо Вам додаткову пішохідну екскурсію «Велич королів» (15€), під час якої ми відвідаємо Градчани з їх захоплюючим Празьким градом. Ця подорож дозволить нам уявити насичене пригодами та перемогами життя чеських королів, відчути дух середньовіччя та розгадати таємниці королівського міста. Ми побачимо видатну скарбницю Лоретта та різноманітні палаци празької придворної знаті. Продовжиться екскурсія у Празькому граді, де віками мешкали чеські князі та королі, а в наш час працює президент країни.  Ми побачимо базиліку Святого Георгія, закладену ще у XX столітті, готичний шедевр Праги – собор святого Віта, в якому ховали королів і зберігали королівські регалії, браму Матіаша та Королівський сад з літнім палацом королеви Анни. А захоплюючим історіям, пов’язаним з Празьким градом, немає кінця.
Після невеликої перерви у нас екскурсія «Тіні старого міста» (15€). Вечірня Прага сповнена шарму, різних несподіванок, і вся її краса постає перед нами в особливому вечірньому світлі, а містика витає в повітрі. Прага покаже нам себе зовсім з іншого боку, розкриє багато загадок, розповість багато цікавого. А в кінці екскурсії ми спробуємо «еліксир молодості».
Запрошуємо на екскурсію «Хмільна Прага» (25€/15€). Ми відвідаємо найстаріші та найбільш культові пивоварні чеської столиці, яка заслужено вважається пивною Меккою Європи. В нас буде нагода скуштувати найкращі сорти славетного напою: міцні та витримані – для справжніх чоловіків, солодкі та лагідні – для прекрасних жінок. Але й дітлахи не залишаться без уваги, на них чекає приємний сюрприз – безалкогольні пивні лимонади та оригінальний витвір місцевих майстрів – «пивне морозиво»! На нас чекають калейдоскоп незвичних смаків і кольорів, різноманітної міцності і текстури, стародавні рецепти та сучасні винаходи, смачні закуски і цікаві історії.
Ввечері пропонуємо вам узяти участь у додатковій екскурсії «Сяйво старого міста» (25€). Протягом двох годин ми будемо милуватися краєвидами нічної Праги з верхньої палуби туристичного корабля, а також насолоджуватися смачною вечерею. Ця річкова подорож пронизана романтикою, наповнена теплою атмосферою і цікавими історіями від місцевого гіда. А шведський стіл від досвідченої команди дозволить Вам відновити сили після насиченого подіями дня. І не забувайте про панорами Празького граду, Малої страни, Нового і Старого міста. Побачити Прагу у намисті нічних вогнів – прекрасне завершення цього чудового дня.
Поселення в готель, нічліг.
- Факультативно пропонуєм новорічний трансфер у Відень (20€)
3

День 3: Відень

Сніданок. Виселення з готелю. 
Переїзд до Відня.
Відень зачаровує з першого погляду, з першим ароматом кави, з першими шматочками штруделя і торту Захер, з першими звуками проїжджаючих карет, з першим бокалом вина на терасі навпроти Опери. 
Рекомендуємо факультативну екскурсію «Знайомство з Віднем» (15€). Під час цієї мандрівки ми наче здійснимо подорож у часі, перенесемося в епоху величної і квітучої Габсбургської імперії. Будинки і палаци підхоплять нашу уяву і віднесуть її у глибину історії, магія старовини відкриється нам у старій бруківці, яка пам’ятає ходу імператорів і королів. Ми відвідаємо величний собор Святого Стефана, імперський палац Гофбург та Іспанську школу верхової їзди, Швейцарське подвір’я та Імператорську скарбницю, площу Героїв і Віденську ратушу, дім «Без брів» і Чумний стовп. Уся краса Відня постане перед нашими очима.
Рекомендуємо екскурсію «Імператорські покої» (трансфер 10€, трансфер + екскурсія 25€, вхідний квиток оплачується окремо). Палац Шенбрун — найбільш відвідувана з визначних пам'яток Відня. І це не випадково! Колишня літня резиденція імператорської сім'ї в стилі високого бароко вражає своїми архітектурними ансамблями. Шенбрунн поєднує у собі архітектуру та природу, чудовий парк - гармонійне продовження дивовижного витвору арїітектури. Свою назву палац отримав на честь джерела, знайденого на цьому місці 400 років тому. У давні часи тут стояв мисливський будиночок, який був зруйнований турками під час нападу на Відень. Після розгрому загарбницької армії Імператор Леопольд Перший в 1659 році наказв придворному архітектору Йоганну Бернарду Фішеру фон Ерлаху звести на цьому місці величний палац. Тут точилися інтриги і змови, вирували пристрасті і бали, плітки і фаворити змінювали ходу історії, а маленький Моцарт грав у Дзеркальній залі для імператриці Марії-Терезії.
Відвідини Гундертвассергауса (12€) – найбільш незвичайний будинок у всій Австрії і найбільш незвичайна визначна пам'ятка Відня. В цьому будинку майже немає симетрії, все зігнуто і незвично. Вікна розташовані на різних рівнях, стіни будівлі вигнуті, підлога в деяких місцях то піднімається, то опускається, а на даху ростуть дерева, що ще більше підсилює ефект «несхожості» будівлі. Фріденсрайх  Гундертвассер хотів показати даними витвором архітектури, що можна жити в гармонії з природою без насильства і придушення навіть в сучасному місті. Ми переконаємось в цьому на власні очі.
Збір групи в обумовленому місці.
Переїзд в Україну .
Факультативно пропонуєм екскурсію в Будапешті «Світло тисячі вогнів» - поплавати на кораблі по широкому Дунаю (25€), де Ви можете насолоджуватись надзвичайною красою Будапешту, пливучи під мостами, повз історичні будівлі, такі як Парламент, Академію наук, Королівський палац, водолікарні, музеї та готелі...  З келихом шампанського, по Блакитному Дунаю, Ви отримаєте надзвичайне задоволення від неспішної подорожі та надзвичайних фотографій, які потім навіватимуть теплі емоції про славетне місто Будапешт!
Нічний переїзд в Україну.
4

День 4:

Прибуття до Львова орієнтовно в 12:00

Цікавить цей тур? Залиште запит



Маршрут туру

Львів - Прага - Відень - Львів

Цікавить цей тур? Залиште запит