Наш офіс розташований в самому центрі старовинного міста Львова, біля міської ратуші, каплиці Боїмів і пам’ятника королю Данилові Галицькому. Від залізничного вокзалу до нас можна доїхати на трамваї № 1, 9 (вихід на Площі Ринок), від автовокзалу – маршрутним таксі № 3А (вихід на Галицькій площі), від аеропорту – маршрутне таксі № 48 (вихід на вул. Князя Романа).

Останні пости

(097) 977-67-16
м. Львів, вул. Братів Рогатинців, 12/10
office@gal-cruise.com.ua
17 років на туристичному ринку України

м. Львів, вул. Братів Рогатинців, 12/10
office@gal-cruise.com.ua
1 день
4+ Років



Вартість :

180 грн – для групи 40+4 ос

225 грн – для групи 20+2 ос

 270 грн – для групи 10+1 ос

Харчування:

  1. Обід можна замовити заздалегідь в кафе,або ресторанах Львова . Орієнтовна вартість 85 – 120грн.

УВАГА!!!Якщо Ви бажаєте змінити екскурсійні об’єкти або взяти участь у цікавих майстер-класах чи квестах – зверніться до нас і ми допоможемо це все організувати!

  • Напрямок

  • У вартості

    Зустріч на вокзалі м.Львів під прибуття поїзда
    Автобусна оглядова екскурсія "Знайомство зі Львовом"
    Пішохідна екскурсія «Про що мовчать леви?»
  • Не включено у вартість

    Проїзд до Львова
    Обід
    Вхідні квитки в екскурсійні об’єкти
    Трансфер на вокзал

Цікавить цей тур? Залиште запит



1

ДЕНЬ 1:

Зустріч на вокзалі  м.Львів під прибуття поїзда.

Автобусно – пішохідна екскурсія  "Знайомство зі Львовом" впродовж якої ми відвідаємо : Собор Юра, Личаківське кладовище та вийдемо на найвищу гору Львова  - Високий замок. (3 год)

 

!!!Увага за бажанням групи, відвідання Личаківського кладовища та Собору Юра можна замінити відвіданням Палацу Потоцьких - та Шевченківського гаю.

Трансфер на пл.Ринок .

Обід в ресторані Вжар (комплекс від 85 грн, залежно від обраного меню, меню можна узгодити заздалегідь).

Після обіду на Вас чекає пішохідна екскурсія по центру міста «Про що мовчать леви?» (2,5 год).Ви відчуєте себе гостем короля Галичини Данила Галицького, увійшовши в гостинно відчинені для Вас міську браму. Перед Вами постануть: Бернардинський собор і монастир, єврейський квартал і руїни синагоги «Золота роза», ансамбль Успенської церкви, Королівський і міський арсенал. Домініканський собор, вірменський квартал, де знаходиться вірменський собор ХІV століття і культурний центр «Дзиґа».

А далі - серце Львова - площа Ринок і Львівська Ратуша, Римо-католицький собор і Каплиця Боїмів, Костел єзуїтів. Крім того, Вас чекають відвідування італійського дворика і музею «Королівські кімнати», палацу Бандінеллі і Чорного будинку, а також аптека-музей «Під чорним орлом», в підземеллях якої можна відчути себе алхіміком і придбати фірмову ліки - «залізне вино». (вхідні квитки в об’єкти оплачуються додатково).

Вільний час.

За бажанням Ви зможете відвідати:

  • Львівську майстерню шоколаду та навіть взяти участь в шоколадному майстер-класі , де кожен учасник перетвориться на справжнього шоколадного майстра та реалізує свою солодку мрію. Для цього ми одягнемо вас в форму шоколатьє, надамо всі необхідні атрибути та якісний натуральний шоколад. Крім того, розважимо цікавими розповідями та корисними порадами, а також урочисто нагороджуємо Сертифікатом майстра шоколадної справи.(учать у майстер класі – 200 грн)
  • Сувенірний ринок
  • Міський арсенал
  • «Дім легенд» - де на даху Ви зможете побачити сажотруса і загадати бажання;
  • «Криївку» - «штаб партизанів УПА»

Вечеря (за бажанням) в кафе швидкої їжі біля головного залізничного вокзалу м.Львів.

Цікавить цей тур? Залиште запит



Маршрут туру

Цікавить цей тур? Залиште запит