Наш офіс розташований в самому центрі старовинного міста Львова, біля міської ратуші, каплиці Боїмів і пам’ятника королю Данилові Галицькому. Від залізничного вокзалу до нас можна доїхати на трамваї № 1, 9 (вихід на Площі Ринок), від автовокзалу – маршрутним таксі № 3А (вихід на Галицькій площі), від аеропорту – маршрутне таксі № 48 (вихід на вул. Князя Романа).

Останні пости

(097) 977-67-16
м. Львів, вул. Братів Рогатинців, 12/10
office@gal-cruise.com.ua
17 років на туристичному ринку України

м. Львів, вул. Братів Рогатинців, 12/10
office@gal-cruise.com.ua
9 Днів
4+ Років



Львів – Ченстохова, Прага, Париж, Люрд, Ніца (відпочинок на морі), Падуя – Львів

Дати виїздів :

  • 06.05.2023
  • 14.08.2023
  • 10.10.2023

АКЦІЙНА ПРОПОЗИЦІЯ!!!

 У програмі:

Божественні Літургії у найвідоміших храмах Європи;
Екскурсії  Празі та Парижі;
Відпочинок на Лазуровому узбережжі (Ніцца, Канни);
 Вартість туру при бронюванні менше, ніж за місяць до туру – 365€+450грн (при бронюванні до 08.04)
– При організації групи  (з індивідуальних паломників) з 10 ваших друзів чи знайомих (акція дійсна при оплаті повної ціни), які оплачують повну вартість туру,  для вас, як винагорода, поїздка буде АБСОЛЮТНО БЕЗКОШТОВНОЮ!!!
Ви також гарантовано отримуєте 50% знижки на тур (акція дійсна при оплаті повної ціни), якщо сформуєте групу (з індивідуальних паломників) з 5 друзів.
Спеціальна пропозиція для тих, хто подорожує не вперше! Знижка 10 євро на другу та всі наступні подорожі (крім акційних та економ-варіантів).
Питання на рахунок бронювання:
тел: (097) 977-67-16
Ольга 
  • Фірма залишає за собою право змінювати порядок і час екскурсій, або замінювати їх рівноцінними.
  • Туристи, які подорожують одні, можуть бути розміщені в тримісних номерах !!!
  • Просимо звернути увагу: гарячі напої в автобусі готуватися не будуть. Під час переїздів кожні 3-3,5 години ми будемо робити зупинки, де буде можливість придбати гарячі напої в кафе, заправках.
  • Турист несе фінансову відповідальність за псування майна готелю і автобуса.
  • Мінімальна кількість для виконання факультативної програми 20 чоловік.
  • Автобусне обслуговування у вільний час не передбачено.
  • Місця в автобусі розподіляються у міру надходження заявок.
  • Туроператор не несе відповідальність за дії або бездіяльність прикордонних і митних служб, а також погодні умови, затори.
  • Напрямок

  • Відправлення

    Львів
  • Час відправлення

    Збір групи 06:00 - Виїзд 06:30
  • У вартості

    Проїзд комфортабельним автобусом по маршруту;
    Оглядові екскурсії : у Празі; у Парижі;
    Проживання в готелі 3* із сніданками;
    Супровід духівника та керівника групи;
  • Не включено у вартість

    проїзд у громадському транспорті;
    особисті витрати;
    страховий поліс від 400грн. (по потребі, а також ціна залежить від віку)

Цікавить цей тур? Залиште запит



1

ДЕНЬ 1:

Виїзд 05:00. Переїзд до Польщі. Прибуття у Лагевніки. Божественна Літургія. Участь у спільній молитві перед Чудотворною іконою Божого Милосердя.Вільний час. Особиста молитва.Переїзд у готель. Ночівля.
2

ДЕНЬ 2:

Сніданок. Виселення з готелю.Переїзд у Прагу.Нашу екскурсію почнемо від Страговського монастиря, заснованого в 1140 році. При бажанні заглянемо до празької Лорети (вхід платний – 130 крон). Відвідаємо храм Святого Віта – головну святиню країни. Помолимося в храмі Діви Марії Переможної і чудотворного Празького Ісусика. На Карловому мості згадаємо найславніших святих з галереї 30 статуй святих під відкритим небом. Завершити нашу пішу мандрівку можна молитвою в греко-католицькому храмі Святого Климента. У цьому храмі лише 200 м від карлового мосту богослужіння бувають переважно українською мовою.У вільний час пропонуємо незабутню прогулянку на кораблику з вечерею (факультативно – 25 €*). Прогулянка нічною Влтавою подарує Вам неймовірні пейзажі міста, чудову музику, різноманіття страв і напоїв чеської кухні. Жодна екскурсія не захопить так, як прогулянка над тихими водами прекрасної річки.Збір групи. Нічний переїзд до Франції.
3

ДЕНЬ 3:

Приїзд у Париж.Оглядова екскурсія.Пересування по місту на громадському транспорті за власні кошти.Свобідний час. Пропонуємо здійснити круїз таємничою річкою Сеною (15€*) - побачити столицю Франції ще з одного вдалого ракурсу ... Закохані пари, зграї голубів, граціозні танці під звуки вуличних оркестрів - аура любові навколо і у всьому. І це прекрасно!Переїзд у транзитний готель. Нічліг.
4

ДЕНЬ 4:

Вільний день в місті.Пересування по місту на громадському транспорті за власні кошти.Рекомендуємо:Пересування по місту на громадському транспорті за власні кошти.Рекомендуємо екскурсію в Версаль (45€*). Королівський Версаль - символ шику, могутності і багатства країни, - столиця Франції протягом 107 років ... найбільший палац Європи ... каприз молодого Короля Сонця ...Для бажаючих екскурсія за додаткову плату по Монмартру (15€*) або вільний час в Парижі.Для бажаючих рекомендуємо відвідати Лувр (вхідний квиток з екскурсією – 35€*) - це не тільки архітектурний пам'ятник, як палац французьких королів, а й один з найвідоміших музеїв світу. У ньому зібрана найбільша колекція різноманітних експонатів. Тут можна знайти барельєфи з ассірійських палаців, єгипетську живопис і багато чого іншого.Нічний переїзд до Люрду.
5

ДЕНЬ 5:

Прибуття до Люрду.Про Люрд написано дуже багато. Квітуче французьке містечко, яке в 50-их роках налічувало 14,000 жителів — стало загальновідоме світові у другій половині ХІХ-го століття, коли на його околицях, з волі Божої, сталося одне з найважливіших об'явлень Матері Божої за всі часи християнської історії.Місто паломників Люрд має єдину непереможну атмосферу — атмосферу віри. Дивним є той факт, що в Люрді ніколи не було ніякої пошесті. Адже кожного року туди приїжджає більше ніж 2 мільйони паломників і понад сто тисяч хворих, котрі сотнями купаються в джерелах. Людей з різними хворобами занурювали у ту ж саму воду, не змінюючи її. Проте ніякої інфекції не було зафіксовано ніколи.Ми помолимося в гроті – місці з’яви Матері Божої, зможемо окунутись в купелі з чудодійною людською водою, пройдемо Хресну дорогу, а ввечері візьмемо участь у багатотисячній процесії зі свічками та молитві на вервиці паломників з різних країн.Ночівля.
6

ДЕНЬ 6:

Сніданок. Виселення з готелю.11-го лютого 1858-го року з’явилася Пречиста Діва Марія 14-ти річній селянській дівчині Бернадетті Субіру, що збирала хмиз у лісі. З’явилася ця “Пані” дівчинці в печері, що стояла неподалік, і сказала до неї: “Йди до священиків і скажи їм, щоб збудували на цьому місці каплицю, бо я хочу, щоб воно стало місцем ласки для людей. Не переставай молитись і кажи іншим, щоб вони молилися. Піди і напийся з джерела та окропи себе водою з нього… ” Ніякого джерела дівчинка не бачила і ніхто ніколи не знав про нього. Але коли Бернадетта розгорнула землю на вказаному місці то звідти почало бити джерело, котре згодом перетворилося у гірський потік.Звичайно, що літератури про це чудодійне містечко є дуже багато, але бути там, відчути його молитовний дух повинна кожна віруюча людина.Літургія в Українській церкві в Люрді. Можливість ще раз відвідати купелі та придбати сувеніри на згадку про це благодатне місце.Нічний переїзд до Ніци.
7

ДЕНЬ 7:

Приїзд до Ніци.Приїзд в Ніццу. Ніцца - втрачений і заново набутий рай, вічне свято, прикмета добробуту. Свого часу тут любили бувати Дюма, Ніцше, Аполлінер, Флобер, Віктор Гюго, Жорж Санд, Стендаль. Ви побачите Англійську набережну - Променад-дез-Англе (PromenadedesAnglais), широкий бульвар, що виходить на бухту, що простягнувся на 7 км уздовж всього міста.Вільний час. Рекомендуємо поїздку в рай на Землі, або карликова держава Монако (25€*). Шлях лежить в князівство Монако, найменша суверенна держава в світі, перетнути яке пішки можна всього за кілька годин. У місті Монте-Карло знаходиться знамените однойменне казино, оточене розкішними готелями і парком.Поселення в готель. Ночівля.
8

ДЕНЬ 8:

Сніданок. Виселення з готелю.Переїзд у Падую.Ми відвідаємо великий храмовий комплекс – собор св. Антонія Падуйського – місце, яке найчастіше відвідують паломники з усього світу.Зупинимося на молитву на цьому місці його вселенського покликання.Славиться також місто Падуя – базілікою святої Юстини. Вірніше ця базиліка була побудована в 16 столітті, але включає частину невеликої церкви раннього середньовіччя, ще з кам’яною вівтарною перегородкою східного типа. У базиліці святої Юстини знаходяться мощі святого євангеліста Луки. Святий Лука бачив воскреслого Христа, був сподвижником апостола Павла, був лікарем, першим іконописцем, мучеником помер в місті Фіви в Греції. Його мощі були перенесені до Константинополя, а пізніше були передані монастирю в Сербії, звідки вони були викуплені італійцями в турків в Середньовіччі. Св. Лука був одним з перших іконописців, автором образів Богоматері, апостолів Петра і Павла.Час на особисту молитву. Нічний переїзд до України.
9

ДЕНЬ 9:

Приїзд в Україну.

Цікавить цей тур? Залиште запит



Маршрут туру

Львів - Падуя - Верона - Мілан - Люрд - Сантьяго-де-Кампостело - Фатіма - Барселона - Ллорет-де-Маре - Венеція - узбережжя Адріатики - Егер - Львів

Цікавить цей тур? Залиште запит