Наш офіс розташований в самому центрі старовинного міста Львова, біля міської ратуші, каплиці Боїмів і пам’ятника королю Данилові Галицькому. Від залізничного вокзалу до нас можна доїхати на трамваї № 1, 9 (вихід на Площі Ринок), від автовокзалу – маршрутним таксі № 3А (вихід на Галицькій площі), від аеропорту – маршрутне таксі № 48 (вихід на вул. Князя Романа).

Останні пости

(097) 977-67-16
м. Львів, вул. Братів Рогатинців, 12/10
office@gal-cruise.com.ua
17 років на туристичному ринку України

м. Львів, вул. Братів Рогатинців, 12/10
office@gal-cruise.com.ua
4 Дні
4+ Років



ВАРТІСТЬ: 4620₴+1260₴ (обов’язкова екскурсія “Саксонська Швейцарія”) (110у.о.*+30у.о.*)

Львів – Прага – Дрезден – Львів

Знижка 10€ на тур 30.12.2023 при бронюванні до 01.12.2023

Дати виїздів :

  • 08.12.2023
  • 15.12.2023
  • 22.12.2023
  • 30.12.2023 (20€ сезонна доплата)
  • 12.01.2024
  • 26.01.2024
  • 09.02.2024
  • 23.02.2024
  • 08.03.2024
  • 29.03.2024
  • 19.04.2024

*Оплата по курсу комерційного банку на день розрахунку.

У разі, якщо якась із заброньованих рекомендованих програм не відбудеться – кошти поверненню не підлягають. В такому випадку допускається вибір іншої додаткової екскурсії, яку запропонує керівник групи.
 Питання з приводу бронювання:
тел: (097) 977-67-16
тел: (067) 162-70-18
тел: (050) 370-29-11
  • Напрямок

  • Відправлення

    Львів
  • Час відправлення

    12:00
  • Час повернення

    Прибуття до Львова орієнтовно о 12:00
  • У вартості

    проїзд по маршруту;
    проживання в 2*, 3* готелях з сніданками;
    всі екскурсії згідно програми;
    супровід представника фірми;
    проїзд комфортабельним автобусом по маршруту.
  • Не включено у вартість

    Туристичний збір - від 1€*до 3€*(місцевий податок, оплачується в автобусі керівнику тура)
    проїзд в громадському транспорті;
    факультативні екскурсії + вхідні квитки;
    харчування, не передбачене програмою;
    особисті витрати.
    медичне страхування від 150 грн
    оренда аудіогіда 2€/день

Цікавить цей тур? Залиште запит



1

ДЕНЬ 1:

12:00 - Збір групи, Львів 12:30 - Відправлення в тур. Переїзд територією України. Перетин кордону.Факультативно пропонуємо оглядову екскурсію Краковом (12€/10€). Оглядова екскурсія в Кракові ,під час якої ми зможемо побачити середньовічний Краків ,відвідаємо площу Ринок,побачимо Ратушу , Маріацький костел,церкву Андрія і багато інших цікавинок. Нічний переїзд у Прагу.
2

ДЕНЬ 2: П Р А Г А

Прибуття до Праги.
Пропонуємо оглядову екскурсію «Старе місто». Ця захоплююча пішохідна подорож занурить нас у вир історії, казок та легенд. Вона починається з огляду головної перлини Старого міста – Староміської площі, яка наче магніт притягує до себе туристів і закохує у себе назавжди. Перед нашими поглядами постануть готичний костел Божої Матері перед Тином, шпилі якого тягнуться до самого неба, неймовірний Староміський астрономічний годинник, фігурки якого живуть своїм окремим життям, бароковий костел святого Мікулаша та легендарний Карлів міст. Дух міста заворожує, а його краса закарбується в пам'яті назавжди.
У вільний час:
Рекомендуємо Вам додаткову пішохідну екскурсію «Велич королів» (15€/10€), під час якої ми відвідаємо Градчани з їх захоплюючим Празьким Градом. Ця подорож дозволить нам уявити насичене пригодами та перемогами життя чеських королів, відчути дух середньовіччя та розгадати таємниці королівського міста. Ми побачимо видатну скарбницю Лоретта та різноманітні палаци празької придворної знаті. Продовжиться екскурсія у Празькому Граді, де віками мешкали чеські князі та королі, а в наш час працює президент країни.  Ми побачимо базиліку Святого Георгія, закладену ще у XX столітті, готичний шедевр Праги – собор святого Віта, в якому ховали королів і зберігали королівські регалії, браму Матіаша та Королівський сад з літнім палацом королеви Анни. А захоплюючим історіям, пов’язаним з Празьким градом, немає кінця.
Після невеликої перерви у нас екскурсія «Тіні старого міста» (15€/10€). Вечірня Прага сповнена шарму, різних несподіванок, і вся її краса постає перед нами в особливому вечірньому світлі, а містика витає в повітрі. Прага покаже нам себе зовсім з іншого боку, розкриє багато загадок, розповість багато цікавого. А в кінці екскурсії ми спробуємо «еліксир молодості».
Запрошуємо на екскурсію «Хмільна Прага» (25€). Ми відвідаємо найстаріші та найбільш культові пивоварні чеської столиці, яка заслужено вважається пивною Меккою Європи. В нас буде нагода скуштувати найкращі сорти славетного напою: міцні та витримані – для справжніх чоловіків, солодкі та лагідні – для прекрасних жінок. Але й дітлахи не залишаться без уваги, на них чекає приємний сюрприз – безалкогольні пивні лимонади та оригінальний витвір місцевих майстрів – «пивне морозиво»! На нас чекають калейдоскоп незвичних смаків і кольорів, різноманітної міцності і текстури, стародавні рецепти та сучасні винаходи, смачні закуски і цікаві історії.
Ввечері пропонуємо вам узяти участь у додатковій екскурсії «Сяйво старого міста» (32€/25€). Протягом двох годин ми будемо милуватися краєвидами нічної Праги з верхньої палуби туристичного корабля, а також насолоджуватися смачною вечерею. Ця річкова подорож пронизана романтикою, наповнена теплою атмосферою і цікавими історіями від місцевого гіда. А шведський стіл від досвідченої команди дозволить Вам відновити сили після насиченого подіями дня. І не забувайте про панорами Празького граду, Малої страни, Нового і Старого міста. Побачити Прагу у намисті нічних вогнів – прекрасне завершення цього чудового дня.
Поселення в готель, нічліг.
- Факультативно пропонуєм новорічний трансфер (20€) до центра Праги
3

ДЕНЬ 3: П Р А Г А - Д Р Е З Д Е Н

Сніданок.
Виселення з готелю Переїзд в Дрезден. - стародавню столицю Саксонії, розташовану на річці Ельбі. Здобувши всесвітню популярність завдяки своїм колекціям живопису, сьогодні Дрезден є і центром високих технологій. (15Є) Огляд визначних пам'яток зазвичай починається із Театральної площі, де розташована чудова будівля Дрезденської опери. Це і є центр міста, навколо якого компактно розташувалися історичні квартали. Тут знаходяться декілька відомих музеїв, зокрема галерея "Старі майстри" - ( "Alte Meister"), помилково відома нам під назвою Дрезденської картинної галереї. Саме в цій галереї знаходиться "Сікстинська Мадонна" Рафаеля і колекція полотен Рембрандта.
Вільний час.
-факультативно пропонуєм відвідати " Саксонську Швейцарію " (30€/25€) . Бастай - природній національний парк , одне з найгарніших місць Німеччини . Саме тут нам  відкриваються неймовірні природні пейзажі, які заворожують кожного з першого погляду. Пропонуємо пішохідну екскурсію у нову частину Дрездена – Нойштадт (15€). Перш за все цей район відомий своїми нічними клубами і барами, де збирається місцева молодь. Тут розташовані популярні пішохідні вулиці з численними магазинами і кафе, Японський палац, площа з пам’ятником курфюрсту Августу Сильному, палаци і будинки багатіїв у стилі барокко. Збір групи у встановленому керівником місці. Нічний переїзд в Україну.
4

ДЕНЬ 4:

Прибуття до Львова орієнтовно о 13:00

Цікавить цей тур? Залиште запит



Маршрут туру

Львів - Прага - Дрезден - Львів

Цікавить цей тур? Залиште запит