Наш офіс розташований в самому центрі старовинного міста Львова, біля міської ратуші, каплиці Боїмів і пам’ятника королю Данилові Галицькому. Від залізничного вокзалу до нас можна доїхати на трамваї № 1, 9 (вихід на Площі Ринок), від автовокзалу – маршрутним таксі № 3А (вихід на Галицькій площі), від аеропорту – маршрутне таксі № 48 (вихід на вул. Князя Романа).

Останні пости

(097) 977-67-16
м. Львів, вул. Братів Рогатинців, 12/10
office@gal-cruise.com.ua
17 років на туристичному ринку України

м. Львів, вул. Братів Рогатинців, 12/10
office@gal-cruise.com.ua
5 Днів
4+ Років



Львів – Лагевнікі – Кальварія-Забжидовська – Закопане – Львів

👇 На вас чекають:
❄️Молитва у Санктуарій Божого милосердя (Лагевніки), екскурсія у Кальварії-Зебжидовскій, Свята літургія у Костелі Святого сімейства, Закопане, Літургія Санктуаріумі Фатімської Божої Матері ;
❄️Мальовничі краєвиди Татр; ❄️Колоритна Крупувка; ❄️Щоденний релакс у термалах;
❄️Знайомство з гуральською кухнею;
❄️Шопінг у брендових магазинах. Знижки можуть досягати від 10 до 70 % первинної вартості.

Дати виїздів :

  • 16.12.2023
  • 20.01.2024
  • 17.02.2024
  • 09.03.2024
  • 23.03.2024
*Оплата по курсу комерційного банку на день розрахунку.
  • Фірма залишає за собою право змінювати порядок і час екскурсій, або замінювати їх рівноцінними.
  • Туристи, які подорожують одні, можуть бути розміщені в тримісних номерах !!!
  • Просимо звернути увагу: гарячі напої в автобусі готуватися не будуть. Під час переїздів кожні 3,5-4 години ми будемо робити зупинки, де буде можливість придбати гарячі напої в кафе, заправках.
  • Турист несе фінансову відповідальність за псування майна готелю і автобуса.
  • Мінімальна кількість для виконання факультативної програми 30 чоловік.
  • Автобусне обслуговування у вільний час не передбачено.
  • Місця в автобусі розподіляються у міру надходження заявок.
  • Туроператор не несе відповідальність за дії або бездіяльність прикордонних і митних служб, а також погодні умови, затори.

 

  • Напрямок

  • Відправлення

    Львів
  • Час відправлення

    Збір групи 19:00 Виїзд 19:30
  • У вартості

    проїзд комфортабельним автобусом по маршруту;
    проживання в готелі;
    сніданки у готелі;
    супровід керівника групи;
  • Не включено у вартість

    особисті витрати;
    трансфери до термальних комплексів 8 у.о.*
    сервісний збір - 8 у.о.*/за весь період
    витрати на вхідні квитки у термали;
    Буковина-Татшанська – Дорослі 10-14 €;
    купальні «Хохоловські термали» 12 €;
    Вечеря орієнтовно 15€ (по бажанню);
    страховий поліс від 225 грн (у залежності від віку).

Цікавить цей тур? Залиште запит



1

ДЕНЬ 1:

19:00 Виїзд зі Львова. Нічний переїзд в Польщу.
2

ДЕНЬ 2:

Прибуття у Лагевнікі -Санктуарій Божого милосердя в Лагевниках. Святіший Отець Іван Павло II проголосив Світовим центром милосердя під час свого перебування в Польщі, в серпні 2002 року. В 2007 р. було освячено українську каплицю Всіх святих українського народу. Поруч зі старим костелом, де похована свята сестра Фаустина, яка поширювала культ Божого милосердя, побудована нова базиліка. Сюди щодня їдуть сотні людей з різних країн світу помолитись перед образом Божого милосердя і вклонитись мощам Святої Фаустини Ковальської. Сьогодні там знаходиться ампула  з кров’ю Івана Павла II.  Колишній секретар покійного понтифіка, кардинал Станіслав Дзівіш отримав її від лікарів римської клініки Джемеллі у 2005 році перед упокоєнням понтифіка. Кров взяли перед останньою серйозною хірургічною операцією.Переїзд до міста Кальварія-Зебжидовска -  Монастирський комплекс зведений на початку 17-го століття. У костелі періоду раннього бароко знаходиться ікона Божої Матері з Немовлям, особливо шанована віруючими. На території близько 300 га прокладені доріжки, уздовж яких споруджено більше 40 каплиць. Їх розташування відповідає географії Єрусалиму. Хресна дорога,Вільний час на приватну молитву.Переїзд у готель. Поселення. Ночівля.
3

ДЕНЬ 3:

Сніданок.
У Закопаному багато костелів і храмів. Костел Святого сімейства, костел Богоматері Ченстоховської, каплиця святих мучеників Андрія і Бенедикта, каплиця Серця Ісуса в Ящурувке, костел Святого Антонія Падуанського.Свята літургія у Костелі Святого сімейства, Закопане -  обов'язково рекомендуємо відвідати цей костел. Пройти повз неможливо, з нього починається головна торгова вулиця Крупувки.На тлі дерев'яного стилю міста, кам'яний собор височіє над рештою будівель. Взимку виглядає просто казково. Внутрішнє оздоблення теж виглядає чудово та затишно. У костелі часто проводяться органні концерти. Мабуть, з нього і варто починати огляд центру, посидіти хоча б пару хвилин усередині варто однозначно.Вільний день. Переїзд у Буковину-Татшанську. Термальні купальні “Bukowina” є одним з найсучасніших водних комплексів в Європі є Terma Bukowina, SPA-центр здатний одночасно прийняти 1000 осіб. Цей оздоровчий і реабілітаційний центр розташований в тихій місцевості, оточений лісами, а з вікон відкривається чудовий вид на гори. Гостей чекають 12 басейнів – шість критих і шість під відкритим небом, з яких 10 працюють цілий рік. Температура води тримається на рівні 29-30 ºC. Для дітей – численні атракціони, різноманітні гірки, а також “жабник” для найменших. Термальну воду видобувають з глибини 2400 м. з північно-західного схилу Татранських гір.  Вона є досконалим лікувальним та реабілітаційним засобом, адже містить важливі для здоров’я і тіла складові: натрій, кальцій, хлор, калій, сірку, магній та хром.Повернення у готель. Ночівля.
4

ДЕНЬ 4:

Сніданок.Переїзд у Санктуаріум Фатімської Божої Матері. Служба Божа.Вам відкривається чудовий вид на гору Гевонт та Татри. Храм був збудований у 1992 році на подяку за врятоване життя Святого Отця (Папи) Іоанна Павла II 13 травня 1981 року. Він вірив, що саме Фатімська Божа Мати врятувала його життя під час замаху.Вам сподобається гуляти та фотографуватися на великій території парку біля храму, милуватися парковими скульптурами.Після невеликої перерви відвідування Хохоловських Термалів Ввечері повернення в Україну.Збір групи. Переїзд по території Польщі.
5

ДЕНЬ 5:

Повернення в Україну.

Цікавить цей тур? Залиште запит



Маршрут туру

Львів - Лагевнікі - Кальварія-Зебжидовська - Закопане - Львів

Цікавить цей тур? Залиште запит