Наш офіс розташований в самому центрі старовинного міста Львова, біля міської ратуші, каплиці Боїмів і пам’ятника королю Данилові Галицькому. Від залізничного вокзалу до нас можна доїхати на трамваї № 1, 9 (вихід на Площі Ринок), від автовокзалу – маршрутним таксі № 3А (вихід на Галицькій площі), від аеропорту – маршрутне таксі № 48 (вихід на вул. Князя Романа).

Останні пости

(093) 170-44-99
м. Львів, вул. Братів Рогатинців, 12/10
office@gal-cruise.com.ua
17 років на туристичному ринку України

м. Львів, вул. Братів Рогатинців, 12/10
office@gal-cruise.com.ua
6 днів
1+ Років



Стамбул – Ефес – Памукале – Кушадасе – Стамбул

  • 11.11.2020
  • 09.12.2020
  • 23.12.2020

Польотна програма: Pegasus Airlines

Lviv(LWO)-Sabiha(SAW)
19:35*-21:40*
Sabiha(SAW) -Lviv(LWO) 
12:55* -14:50*

*години польотних даних можуть змінюватися.

  • У програмі:
    3 ночі у Стамбулі, 2 ночі на узбережжі Кушадасе.
    Готелі 4*-5*
    дворазове харчування
     супровід автобуса і гіда по всьому маршруту
  • Напрямок

  • У вартості

    авіапереліт;
    усі внутрішні переїзди;
    супровід гіда Гал Круїз;
    розміщення у готелі 4*-5*;
    харчування: сніданки, вечері (згідно програми)
  • Не включено у вартість

    Медичне страхування;
    Додаткове харчування;
    Вхідні квитки в музеї;
    Витрати, не зазначені в програмі.

Цікавить цей тур? Залиште запит



1

ДЕНЬ 1:

Виліт зі Львова -> приліт у Стамбул. Зустріч з представником фірми. Трансфер в готель. Поселення у готель. Вільний час (залежно від польотної програми).У вільний час пропонуємо покататися на кораблику по Босфору (45€/35€ без алкогольних напитків, 55€ алкогольні напитки у вартості).Цей день рекомендуємо завершити елегантно. Вечеря на круїзному кораблі в романтичній обстановці, де аромат смачних турецьких страв, дзвін бокалів, супроводжується містичними мотивами і танцями живота турецьких красунь. Шоу-програма “1000 і 1 ніч” на борту корабля - унікальне видовище! Пропливаючи по азіатському і європейському узбережжі протоки, скуштувавши вишукані страви традиційної турецької кухні, можна і помилуватися розкішним видом на вечірній Стамбул з його унікальними пам'ятками архітектури: палац османських султанів - Долмабахче (1842р.), Чираган-Палас, грандіозні мечеті, легендарна Дівоча вежа, фортеця Румелі (1452р.), Босфорський міст, Ататюркський і міст Султана Мехмеда Фатіха. Босфор поєднує Чорне і Мармурове море і розділяє собою Азію і Європу.Повз нас пропливають яскраві круїзні кораблі, яхти та ціла історична епоха... Час на круїзному кораблі пролітає дуже швидко, мов стрімкі польоти чайок, яких тут велика кількість... Але романтична екскурсія по Босфору запам'ятається вам на довго!Повернення у готель. Ночівля у готелі.
2

ДЕНЬ 2:

Сніданок.Давайте почнемо з того, щоб познайомити вас з найнеймовірнішими пам'ятками Стамбула. Першою захоплюючою екскурсією стане "екскурсія серце старого міста" (20€). Ви побачите: Блакитну мечеть, римський іподром, турецькі лазні Роксолани, собор Айя Софія, палац Топкапи, площа Султанахмед.Детальніше оглянути палац Топкапи можна на додатковій екскурсії (15€+вх. квиток). Палац Долмабахче в Стамбуле (15€+вх. квиток).Палац Топкапи: цей незвичайний і повний секретів палац, був резиденцією султанів і центром Османської імперії протягом майже 400 років. Будівля є типовим прикладом османської архітектури, а в численних кімнатах представлені багаті колекції порцеляни, халатів, зброї, щитів, обладунків, османські мініатюри, ісламські каліграфічні манускрипти, а також османські скарби і ювелірні вироби.А також ви можете приєднатися до групи оглянути Стамбул з іншого ракурсу.  (автобусна екскурсія 20€). Починаємо подорож по найбільшому місту Туреччини, яке розташоване на двох материках: в Європі і Азії, по знаменитому мосту Галата між двох континентів уздовж Босфору, де вам відкриється розкішний Стамбул у всій красі. Далі ми потрапляємо в Азіатську частину Стамбулу і підіймаємось на гору Чамлиджа - найвища точка у Стамбулі! З високого пагорба Вам відкриється мальовнича панорама неймовірного Стамбулу з мусульманськими пам'ятниками архітектури і іудейськими синагогами. Мрії збуваються! Робимо фотосесію на пам'ять, селфі у соцмержі і повертаємось назад в європейську частину Стамбулу. Відвідуємо бухту Золотий ріг - найпопулярніше місце відпочинку туристів та турків. Бухта Золотий Ріг - давня визначна пам'ятка у Стамбулі з мальовничими затишними ландшафтними парками, дерев'яними будинками і церквами - вважається кращою природною гаванню Європи. Потім екскурсія продовжується уздовж древніх фортечних мурів Босфору - стратегічно важливого об'єкту Османської імперії Константинополя.Вільний час у Стамбулі. + Час для шопінгу! Пропонуємо трансфер в Торговий центр (10€), або самостійно прогулятися по Гранд Базару: один з найбільших критих ринків у світі з більш ніж 60 вулицями і 5000 магазинами, де ви знайдете в автентичній східній атмосфері всілякі подарунки, шкіряний одяг, килими, антикваріат, ювелірні вироби, тканини ручної роботи і т.д...Ночівля.
3

ДЕНЬ 3:

Сніданок. Виселення з готелю.Переїзд у Кушадасе. Поселенняу готель. Відпочинок на узбережжі моря.Вечеря.Ночівля.
4

ДЕНЬ 4:

Сніданок.Ми пропонуємо поїздку у стародавній Ефес+відвідування Будинку Діви Марії (25€+вх.квитки): Будинок Діви Марії: Марія була привезена в Ефес апостолом Іоаном після воскресіння Христа і прожила тут останні дні. Ця церква була зведена на засадах цього будинку, і її справжність була підтверджена Папою Римським. Багато відвідувачів відчувають в цьому місці духовне піднесення.Ефес - найбільший музей під відкритим небом в Туреччині. Ефес містить більше 30 будівель і споруд, з'єднаних між собою вулицями, які до сих пір мають колії для старих колісниць.      Великий театр: у цьому місці Святий Павло проповідував проти пеганов і гладіаторів, які брали участь в боях.    Бібліотека Цельсія: Лице Ефеса, яке було прекрасно відновлено і є одною з найбільш фотографованих споруд в музеї.Також ви можете побачити Одеон, Фонтан Траяна, Храм Адріана, Мармурові дороги, Агора, Храм Доміціана.Храм Артеміди: вважається одним з семи чудес стародавнього світу, храм Артеміди Ефеса був присвячений богині полювання. Тільки фундамент і одна колона залишилися в цьому храмі, який колись вимірював 425 футів в довжину, 220 футів в ширину. Успішне служіння Павла в цьому місті вважалося загрозою для цього самого храму. Місто досягло «Золотого століття» і стало моделлю для Античного світу в культурі та мистецтві.Мечеть Іса Бей: це одна з найпрекрасніших прикладів сельджукінскої архітектури, розташована нижче базиліки Святого Іоанна.Повернення у готель.Вечеря.Ночівля.
5

ДЕНЬ 5:

Сніданок.Вільний час.Поїздка у Памуккале (40€/30€+вх. квиток). Ми відвідаємо древній Ієраполіс, басейн Клеопатри і можливість поплавати в термальних джерелах Памуккале.  По дорозі ви зможете бачити прекрасний вид на турецькі села з пишними оливковими деревами. Після 2 годин їзди ми прибудемо в Памуккале; розташоване в провінції Денізлі, це природне диво складається з терас і травертину, утворених гарячими джерелами і струмками, наповненими карбонатними мінералами. Памуккале завоював свою популярність завдяки своїм водам, які мають цілющі властивості і використовувалися в якості термальної ванни вже багато століть. Відзначаючи його виняткові характеристики, його було включено до Списку всесвітньої спадщини ЮНЕСКО в 1988 році.Розташований недалеко від Памуккале, Ієраполіс був заснований у 200 році до нашої ери Евменом II, засновником Пергама. Крім того, Ієраполіс - стародавнє місто, яке приваблює всесвітню увагу своїми величними будівлями і пам'ятниками. Памуккале є важливим місцем для християнства після відвідування його апостолами Ісуса; У цьому місті було вбито святого Філіпа. Щороку, вітаючи тисячі відвідувачів своїми старовинними пам'ятками і природними чудесами, Памуккале чекає і вас!Після туру ви повернетеся в Кушадаси.Вечеря. Ночівля.
6

ДЕНЬ 6:

Сніданок.Повернення у Стамбул. Реєстрація на літак. Повернення в Україну.

Цікавить цей тур? Залиште запит