Наш офіс розташований в самому центрі старовинного міста Львова, біля міської ратуші, каплиці Боїмів і пам’ятника королю Данилові Галицькому. Від залізничного вокзалу до нас можна доїхати на трамваї № 1, 9 (вихід на Площі Ринок), від автовокзалу – маршрутним таксі № 3А (вихід на Галицькій площі), від аеропорту – маршрутне таксі № 48 (вихід на вул. Князя Романа).

Останні пости

(097) 977-67-16
м. Львів, вул. Братів Рогатинців, 12/10
office@gal-cruise.com.ua
17 років на туристичному ринку України

м. Львів, вул. Братів Рогатинців, 12/10
office@gal-cruise.com.ua
8 днів - 9 днів
4+ Років



Відвідування Хресного ходу з мощами святителя Спиридона

Дати виїздів :

  • 9 грудня 2023

16 590 ₴ (без додаткових оплат)

У ВАРТОСТІі: УЧАСТЬ У ЛІТОНІЇ (виніс мощей с. Спиридона Тримифунтського). САЛОНІКИ (Базиліку Св. Дмитрія, Базиліку Святої Софії, храм Св. Пантелеймона), МЕТЕОРА (комплекс скельних монастирів), МОНАСТИР АГІЯ КСЕНІЯ ГОРАХ (вшанування частичці пояса Богородиці).

ПАРОМНА ПЕРЕПРАВА.

 

  • Напрямок

  • Відправлення

    Львів
  • Час відправлення

    7:00
  • У вартості

    проїзд комфортабельним автобусом по маршруту;
    проживання в готелях 2*, 3*;
    харчування - сніданки;
    паромна переправа;
    екскурсія до скельних монастирів Метеори;
    поїздка у жіночий монастир Агія Ксенія Горах, де знаходиться частинка Поясу Богородиці;
    участь у Літонії (виніс мощей с. Спиридона Тримифунтського)
    супровід керівника групи.
  • Не включено у вартість

    вхідні квитки в музеї, екскурсійні об'єкти тощо;
    проїзд громадським транспортом;
    страховий поліс;
    особисті витрати.

Цікавить цей тур? Залиште запит



1

ДЕНЬ 1:

7:00 виїзд з м. Львова. Трансфер до Греції. Переїзд по території  України – Румунії - Болгарії
2

ДЕНЬ 2:

Приїзд у Грецію. Салоніки.Ми відвідаємо Базиліку Св. Дмитрія, Базиліку Святої Софії, храм Св. Пантелеймона.Розміщення у готелі. Нічліг.
3

ДЕНЬ 3:

Ранній сніданок. Виселення з готелю.Переїзд до комплексу скельних монастирів Метеори ( вхідні квитки оплачуються окремо - 3 євро). Неординарність Метеор полягає в гармонійному поєднанні феноменального природного ландшафту з творінням рук людських. Грандіозні скелі, спрямовуються вгору на рівній поверхні фессалийской рівнини і досягають висоти 400 метрів, являють собою рідкісне геологічне явище. Виліплені самою природою, ці дивовижні, масивні, як би зависли в повітрі скульптури, отримали назву Метеори (від грецького "μετέωρος" - ширяє в повітрі). Відвідування Метеор включає в себе оглядову екскурсію на автобусі по скельному комплексу і зовнішній огляд 6 монастирів з зупинкою для фотографій на оглядовому майданчику. Завершує екскурсію відвідування одного з монастирів.Збір групи переїзд у Ігуменіцу. Посадка на паром. О.Корфу. Розміщення у готелі. Нічліг.
4

ДЕНЬ 4:

Сніданок. Участь у Літонії (виніс мощей с. Спиридона Тримифунтського). Вільний час. Повернення в готель. Ночівля.
5

ДЕНЬ 5:

Сніданок. Виселення з готелю. Вільний день на острові.Відправлення в порт. Паром до Ігумениці. Для виїздів 09.04, 29.10, 09.12: переїзд у готель і розміщення в готелі.Для виїзду 08.08: нічний переїзд в Урануполі.
6

ДЕНЬ 6:

Для виїзду 09.04, 29.10, 09.12 Сніданок. Вільний день. Пропонуємо поклонитися частичці пояса Богородиці у жіночому монастир Агія Ксенія Горах. Стародавній монастир Панагія Като Ксеніа розташований в провінції Магнісія у мальовничому місці на лісистій височині. Власне кажучи, це три обителі, об'єднані історією однієї чудотворної ікони Пресвятої Богородиці - Панагія Ксеніа. У жіночому монастирі Като Ксеніа зберігається Пояс Пресвятої Богородиці в ковчезі, датованому тисяча п'ятсот двадцять другим роком - дар Афонського монастиря Ватопед, чудотворний древній образ Пресвятої Богородиці Панагія Ксеніа - одна з найбільш шанованих ікон Фессалії і Середньої Греції, частки мощей мученика Трифона, святих Зиновія і Зиновії, великомученика і цілителя Пантелеймона, священномученика Хара ампія.  Ночівля.Для виїзду 08.08:
- Приїзд в Уранополіс.
Вільний день.
Пропонуємо: 
Для чоловіків - відвідування Афону. (оплачується додатково (віза+кораблик))
Для жінок пропонуємо круїз навкруги гори Афон. (додатково 30€). Пропливаючи вздовж берега, Ви зможете побачити неповторні монастирі Св. Гори (деякі з них - Дохіар, Ксенофондос, Діоносіу, Пантелеймонос ). Ченці живуть в монастирях і скитах, дотримуються строгих статутів, прийнятих ще в 10 столітті.
Поселення в готель. Ночівля.
7

ДЕНЬ 7:

Для виїзду 09.04, 29.10, 09.12 Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд в Україну. Для виїзду 08.08 Вільний день. Додаткові екскурсії. Ночівля.
8

ДЕНЬ 8:

Для виїзду 09.04, 29.10, 09.12 Приїзд до України.Для виїзду 08.08 Сніданок. Виселення з готелю (до 11:00). Переїзд до України по території Болгарії-Румунії.
9

ДЕНЬ 9:

Для виїзду 08.08  Приїзд до Львова.

Цікавить цей тур? Залиште запит